Caron Muguet Du Bonheur - Eau de Toilette Női Illat

Caron Muguet Du Bonheur - Eau de Toilette Női Illat

Caron Pois De Senteur - Eau de Parfum Női Illat

Caron Pois De Senteur - Eau de Parfum Női Illat

Caron Narcisse Blanc - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 103350.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CAR62110
"A narancsvirág friss és ragyogó illatát a fás ámbra akcentusú kasmeránnal házasítottam." Jean JACQUES, a CARON házi parfümkészítője. A Narcisse Blanc egyszerűen elbűvölő. Kivételes összetevőkből álló kompozíciója egyszerre tárja fel a narancsvirág különböző aspektusait, amelyek egyszerre selymesek és pazarok. A CARON örök ihletője, a kortárs parfümkészítés egyik legszebb összetevőjét, a kasmeránt tartalmazza. A narancsvirág friss, ragyogó és finoman gyógynövényes, a narancsvirág feltűnő kontrasztot alkot ezzel a meleg, fás, érzéki borostyán akcentusokkal rendelkező jegyzettel. Folyamatosan a szaglás spektrum két szélsősége között ingadozva, együttesen csodálatosan kétértelmű jelleget kölcsönöznek a Narcisse Blanc-nak. Egyrészt a bergamott, a narancs és a petitgrain káprázatos koktélja. Másrészt a kasmán keveredik a nárcisz és a vanília abszolútjával. Ez az ellentétekből született harmonikus formula egy kísértetiesen csábító parfümcsíkban fejti ki mágneses varázsát. Ez a White Narcissus egy kétértelmű és magával ragadó aláírás illat, amely végtelenül lenyűgöző!
További Információ
MárkaCaron
Nem
AlapjegyCashmeran, Vanília
SzívjegyNeroli
FejjegyBergamott, Narancs, Petitgrain
Illatvirágos, gyümölcsös, fás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Caron egy egyedülálló vízióból született. Ernest DALTROFF, egy kivételesen nyitott, korlátlan kíváncsisággal és kivételes érzékenységgel rendelkező emberé. Miután a virágok iránti szeretetének köszönhetően parfümkészítő lett, hagyta, hogy a világról szerzett tapasztalatai a lelkében lakozzanak. Ami Félicie WANPOUILLE-t illeti, rendkívüli intuícióval volt megáldva. Kettejük között kialakult a korszakuk ösztönös megértése. Merész és besorolhatatlan, titokzatos és forradalmi párosuk megtestesítette a stílusok konformizmusának elutasítását, amely a CARON illatok védjegyévé vált. Egy új duó A Caron víziója ma is utat nyit a nagyvonalú és egyedi kreációknak, amelyeket egy lenyűgöző tandem irányít: Ariane de ROTHSCHILD és Jean JACQUES. A nő tapasztalt üzletasszony és fáradhatatlan utazó, a férfi pedig energikus tervező, tehetséges parfümkészítő és zenefanatikus. Két szenvedélyes lélek, akik mindenre kíváncsiak és vadul függetlenek... Kettejük között véget nem érő kreatív párbeszéd fol
CARON NARCISSE BLANC EDP 100ml Női parfüm Gyártó: CARON Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.