Caron Narcisse Blanc - Eau de Parfum Női Illat

Caron Narcisse Blanc - Eau de Parfum Női Illat

Caron Rose Ivoire - Eau de Parfum Női Illat

Caron Rose Ivoire - Eau de Parfum Női Illat

Caron Pois De Senteur - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 154050.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CAR62131
"Egy történelmi alkotás, ahol a jázmin fényes jegyeit a méz édes vonásai emelik ki." Jean JACQUES, a CARON házi parfümkészítője. Egy finom virág gazdag illattal: az édes borsó komplex, friss és édes illatú. Mint egy impresszionista festmény, úgy adja vissza témájának finom illatát a számtalan apró érintésnek és egy kiváló összetevőpárosnak köszönhetően: a marokkói jázmin abszolút, könnyű virágillattal és a méz lágy, kerek és átölelő jegyével. Az ylang-ylang napfényes ragyogásával és a nárcisz abszolút zöld akcentusaival megvilágított jázmin a szirmok friss lágyságát utánozza. A méz által hozott édesebb aspektusokat a kasszia- és narancsvirág-abszolútumok tovább fokozzák. Kiváló illatútja visszhangozza azokat az érzelmeket, amelyek megalkotóját inspirálták. Ez a Pois de Senteur a finomság megtestesítője!
További Információ
MárkaCaron
Nem
AlapjegyVanília
SzívjegyNarancs virágzás, Ylang Ylang
FejjegyMéz, Jázmin
Illatvirágos
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Caron egy egyedülálló vízióból született. Ernest DALTROFF, egy kivételesen nyitott, korlátlan kíváncsisággal és kivételes érzékenységgel rendelkező emberé. Miután a virágok iránti szeretetének köszönhetően parfümkészítő lett, hagyta, hogy a világról szerzett tapasztalatai a lelkében lakozzanak. Ami Félicie WANPOUILLE-t illeti, rendkívüli intuícióval volt megáldva. Kettejük között kialakult a korszakuk ösztönös megértése. Merész és besorolhatatlan, titokzatos és forradalmi párosuk megtestesítette a stílusok konformizmusának elutasítását, amely a CARON illatok védjegyévé vált. Egy új duó A Caron víziója ma is utat nyit a nagyvonalú és egyedi kreációknak, amelyeket egy lenyűgöző tandem irányít: Ariane de ROTHSCHILD és Jean JACQUES. A nő tapasztalt üzletasszony és fáradhatatlan utazó, a férfi pedig energikus tervező, tehetséges parfümkészítő és zenefanatikus. Két szenvedélyes lélek, akik mindenre kíváncsiak és vadul függetlenek... Kettejük között véget nem érő kreatív párbeszéd fol
CARON POIS DE SENTEUR EDP 100ml Női parfüm Gyártó: CARON Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.