Caron Pois De Senteur - Eau de Parfum Női Illat

Caron Pois De Senteur - Eau de Parfum Női Illat

Caron Tabac Exquis - Eau de Parfum Női Illat

Caron Tabac Exquis - Eau de Parfum Női Illat

Caron Rose Ivoire - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 103350.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CAR62122
"Modern és váratlan fordulatot adtam a finom török rózsának a fehér bors friss, fűszeres jegyének köszönhetően." Jean JACQUES, a CARON házi parfümkészítője. Az Ivoire rózsa, egy igazi CARON koncentrátum. A kedvenc virágunk és egy másik, számunkra nagyon kedves összetevő találkozása: a bors. Felejtse el nagyanyja pompás rózsáit! Virágos és citromos, For Life tanúsítvánnyal rendelkező török rózsa esszenciánk, megtestesíti összetevőink kiváló minőségét. Míg a Jean JACQUES által testre szabott fehér bors összhangja határtalan kreativitásunkat testesíti meg. Az utolsó simításként az írisz és az ambrette magvak betonja púderes és pézsmás jegyek gyapjas felhőjébe burkolja az illatot, míg a rózsaszín és a fekete bors megvilágítja ezt a karakteres rózsát. A Crystalline Rose Ivoire egyszerre finom és erőteljes... de mindig könnyű. Pár szóban? Ultra kortárs!
További Információ
MárkaCaron
Nem
AlapjegyFehér pézsma
SzívjegyÍrisz, Török rózsa
FejjegyFehér bors
Illatvirágos, pézsmás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Caron egy egyedülálló vízióból született. Ernest DALTROFF, egy kivételesen nyitott, korlátlan kíváncsisággal és kivételes érzékenységgel rendelkező emberé. Miután a virágok iránti szeretetének köszönhetően parfümkészítő lett, hagyta, hogy a világról szerzett tapasztalatai a lelkében lakozzanak. Ami Félicie WANPOUILLE-t illeti, rendkívüli intuícióval volt megáldva. Kettejük között kialakult a korszakuk ösztönös megértése. Merész és besorolhatatlan, titokzatos és forradalmi párosuk megtestesítette a stílusok konformizmusának elutasítását, amely a CARON illatok védjegyévé vált. Egy új duó A Caron víziója ma is utat nyit a nagyvonalú és egyedi kreációknak, amelyeket egy lenyűgöző tandem irányít: Ariane de ROTHSCHILD és Jean JACQUES. A nő tapasztalt üzletasszony és fáradhatatlan utazó, a férfi pedig energikus tervező, tehetséges parfümkészítő és zenefanatikus. Két szenvedélyes lélek, akik mindenre kíváncsiak és vadul függetlenek... Kettejük között véget nem érő kreatív párbeszéd fol
CARON ROSE IVOIRE EDP 100ml Női parfüm Gyártó: CARON Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.