Casamorati Dama Bianca - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati Dama Bianca - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati Bouquet Ideale - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 37050.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CA16040
Az élettel teli, romantikával teli Bouquet Ideale a púderes kasmír akkord, a varázslatos vanília és fahéj, valamint a labdanum ámbra érzéki érintése Az illat, ahogy a Földközi-tenger álmodozó szellőjének képét adja, ahol a virágok illata lebeg, és a sziklás tengerpartokat elnyomja a meleg napsütés. A Bouquet Ideale meghitt, mégis extravagáns, álmodozó és púderes aurával ölel át. Felejthetetlen álom egy romantikus áprilisi éjszakán.
További Információ
MárkaCasamorati
Nem
AlapjegyKumarin, Labdanum, Pézsma, Dohány, Vanília
SzívjegyAmyris, Cédrus fa, Guajak fa, Papirusz
FejjegyFahéj, Szerecsendió
Illatfuszeres, kasmír
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Casamorati a Xerjoff Group S.p.A. vintage parfümök kollekciója, amelyet az olasz parfümkészítés ősi művészete inspirált. A márka újraalkotja a Claudio Casamorati által a 19. században Olaszországban alapított dicsőséges parfümház történetét, azzal a szándékkal, hogy megőrizze a csillogó szecesszió történelmi és művészeti örökségét.
CASAMORATI BOUQUET IDEALE EDP 30ml Női parfüm Gyártó: Xerjoff group Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.