Casamorati Gran Ballo - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati Gran Ballo - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati Bouquet Ideale - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati Bouquet Ideale - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati Dama Bianca - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 37050.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CA16044
Dama Bianca saját álmai rabja, de a vanília ellenállhatatlan gravitációja mégis erőt ad neki - ez a parfümök legálomszerűbb jegye. Ez egy fehér illat, amely az érzékiség és az optimista távlatok érzését idézi fel az aranyozott vanília felett, amelyet a frissen kézzel szedett kumquat gazdagít. A finom virágok sora és az olasz nemes írisz púderesre lágyítja az összhatást. Pézsma, gyöngyvirág és csábító jázmin rejlik a kompozíció szívében. Egy kora mediterrán reggel finom fuvolája.
További Információ
MárkaCasamorati
Nem
AlapjegyCédrus fa, Fehér pézsma
SzívjegyEgyiptomi jázmin, Orgona, Gyöngyvirág, Ibolya
FejjegyLime
Illatvirágos, púderes
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Casamorati a Xerjoff Group S.p.A. vintage parfümök kollekciója, amelyet az olasz parfümkészítés ősi művészete inspirált. A márka újraalkotja a Claudio Casamorati által a 19. században Olaszországban alapított dicsőséges parfümház történetét, azzal a szándékkal, hogy megőrizze a csillogó szecesszió történelmi és művészeti örökségét.
CASAMORATI Dama Bianca EDP 30ML Női parfüm Gyártó: Xerjoff group Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.