Casamorati La Tosca - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati La Tosca - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati Dama Bianca - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati Dama Bianca - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati Gran Ballo - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 105300.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CA16047
Az éjszaka figyelemre méltó volt, a parti palotaszerű, az illatának nyomai a ruhája terjedelmén át a világot is felülmúlták. Gran Ballo a 18. századi arisztokrata partik hagyományának pompáját jeleníti meg, ahol a fiatal lányoknak lehetőségük volt megtalálni a szőke hercegüket. Az illat egyedülálló szirupos lonc, gyönyörű fehér gardénia és érzéki jázmin segítségével szabadul el, hogy kiemelje a barokk ruhába öltözött fiatal hölgy dicsőségét. A karamell és a vanília fokozza a púderes virágos aurát, és megtestesíti a lány joviális szerelmi viszonyát. Floral spin in the palace.
További Információ
MárkaCasamorati
Nem
AlapjegyBorostyánkő, Karamella, Szantálfa, Vanília
SzívjegyGardénia, Lonc, Sambac jázmin
FejjegyMandarin, Vad bogyók
Illatvirágos, gyümölcsös
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Casamorati a Xerjoff Group S.p.A. vintage parfümök kollekciója, amelyet az olasz parfümkészítés ősi művészete inspirált. A márka újraalkotja a Claudio Casamorati által a 19. században Olaszországban alapított dicsőséges parfümház történetét, azzal a szándékkal, hogy megőrizze a csillogó szecesszió történelmi és művészeti örökségét.
CASAMORATI Gran Ballo EDP 30ML Női parfüm Gyártó: Xerjoff group Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.