Casamorati Lira - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati Lira - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati Gran Ballo - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati Gran Ballo - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati La Tosca - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 42900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CA20123
A La Tosca a névadó illat, amelyet Giacomo Puccini híres zeneszerző világhírű műve ihletett, és amely a szecesszió korszakának fényűzését és drámaiságát mutatja be. A La Tosca a citrom és az eukaliptusz összeállítása a nyitóillatban, amely púderes és tavaszias ibolyaszirmokat és rózsát ígér, valamint pézsmás szívet. Ez egy finom, mégis erős női illat; egy költői virágos és drámai történet egy üvegbe zárva. Az olasz opera szenvedélyes illata.
További Információ
MárkaCasamorati
Nem
AlapjegyBorostyánkő, Pézsma, Pacsuli, Madagaszkári vanilia
SzívjegyBolgár rózsa, Ibolya levelek
FejjegyZöld mandarin, Olasz citrom
Illataromás, virágos
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Casamorati a Xerjoff Group S.p.A. vintage parfümök kollekciója, amelyet az olasz parfümkészítés ősi művészete inspirált. A márka újraalkotja a Claudio Casamorati által a 19. században Olaszországban alapított dicsőséges parfümház történetét, azzal a szándékkal, hogy megőrizze a csillogó szecesszió történelmi és művészeti örökségét.
CASAMORATI La Tosca EDP 30ML Női parfüm Gyártó: Xerjoff group Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.