Casamorati Fiore D`Ulivo - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati Fiore D`Ulivo - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati La Tosca - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati La Tosca - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati Lira - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 37050.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CA16028
A Lira egy femme fatale, amely karamell, pezsgő citrusok, frissítő levendula, valamint fahéjból és édesgyökérből álló lágy, fűszeres magot tartalmaz, amely mámorító csavart ad. A Lira egy egyszerű illat, hatalmas hatással. A karamell és a vanília finom, friss illatával erősítették fel, amelyet a nyugtató vérnarancs segít kiteljesedni és a leszáradásig tart is. A lágy fűszerekkel , pedig elmélyítik. A meleg és édes jegyek összecsapása lédús friss gyümölcsökkel és kábító hatású egyiptomi jázminnal, amely egy pazarul romantikus alapot alkot. Lira egy titokzatos, provokatív és tehetséges sztárcsemete.
További Információ
MárkaCasamorati
Nem
AlapjegyKaramella, Pézsma, Vanília
SzívjegyFahéj, Jázmin, Rózsa
FejjegyBergamott, Vérnarancs
Illatgourmand
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Casamorati a Xerjoff Group S.p.A. vintage parfümök kollekciója, amelyet az olasz parfümkészítés ősi művészete inspirált. A márka újraalkotja a Claudio Casamorati által a 19. században Olaszországban alapított dicsőséges parfümház történetét, azzal a szándékkal, hogy megőrizze a csillogó szecesszió történelmi és művészeti örökségét.
CASAMORATI LIRA 100ml EDP Női parfüm Gyártó: XERJOFF Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.