Casamorati Italica - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati Italica - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati Lira - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati Lira - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati Fiore D`Ulivo - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 42900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CA16036
Mint ahogy a Földközi-tenger partjainak magaslatain az olajfák egyedülálló virágainak megérintése és szaglása egyedülálló élmény, a Fiore d'Ulivo a természet eme kincses ajándékát keblére gubózza, és mentolos citrommal és puha állatias ambrette magvakkal virágosítja. A virágok erőteljesen idéző fakultása jázminnal és magnóliával gazdagítja a citromot optimalizáló elixírt, és frissítő dimenzióvá javítja az illatot.
További Információ
MárkaCasamorati
Nem
AlapjegyBorostyánkő, Benzoin, Pézsma
SzívjegyLiliomfa
FejjegyPézsmamályva, Bazsalikom, Lótusz virág, Citromhéj
Illatvirágos, friss
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Casamorati a Xerjoff Group S.p.A. vintage parfümök kollekciója, amelyet az olasz parfümkészítés ősi művészete inspirált. A márka újraalkotja a Claudio Casamorati által a 19. században Olaszországban alapított dicsőséges parfümház történetét, azzal a szándékkal, hogy megőrizze a csillogó szecesszió történelmi és művészeti örökségét.
CASAMORATI Fiore D`Ulivo EDP 100ML Női parfüm Gyártó: Xerjoff group Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.