Casamorati Fiore D`Ulivo - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati Fiore D`Ulivo - Eau de Parfum Női Illat

Casamorati Italica - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 40950.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CA59260
Fedezze fel a Casamorati kollekció részét képező Italica mámorító báját. A Valentin-napra exkluzívan újraindított, csodálatosan romantikus illat azoknak készült, akik szeretnek szeretni. A meleg és testes Italica a mandula és a tej krémes fejillatával nyit, amelyet a fűszeres sáfrány jegyei melegítenek, és a bourbon, a vanília és az ellenállhatatlan karamell édes szívéhez vezetnek. A mély szantálfa és a fehér pézsma klasszikus alapot biztosít. A klasszikus Xerjoff Casamorati csomagolást a fenntarthatóság jegyében újragondolták, miközben megtartották a márka történelmére jellemző Liberty stílusra való utalásokat.
További Információ
MárkaCasamorati
Nem
AlapjegyFehér pézsma, Szantálfa
SzívjegyBourbon vanílla, Tejkaramella
FejjegyMandula, Tej, Bors
Illatgourmand, ámbrás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Casamorati a Xerjoff Group S.p.A. vintage parfümök kollekciója, amelyet az olasz parfümkészítés ősi művészete inspirált. A márka újraalkotja a Claudio Casamorati által a 19. században Olaszországban alapított dicsőséges parfümház történetét, azzal a szándékkal, hogy megőrizze a csillogó szecesszió történelmi és művészeti örökségét.
CASAMORATI ITALICA 100ml Parfum Női parfüm Gyártó: XERJOFF Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.