Juliette Has A Gun Liquid Illusion -  Eau de Parfum Női Illat

Juliette Has A Gun Liquid Illusion - Eau de Parfum Női Illat

Juliette Has A Gun In The Mood For Oud -  Eau de Parfum Női Illat

Juliette Has A Gun In The Mood For Oud - Eau de Parfum Női Illat

Juliette Has A Gun Into The Void - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 93600.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
JHAG22950
Egy sötét energiájú illat. A guaiacfa, a papirusz, a cédrus, a pacsuli, a cédrus és a pacsuli ultra-fás koktélja, hogy csak néhányat említsünk. A félhomályos Fekete Orchidea mégis létfontosságú az egyensúlyhoz. A tonkababbal és az édesgyökér infúzióval keveredve minden érzékiségét beleviszi a kompozícióba. A parfüm gravitációs erőt áraszt, láthatatlan, mégis pusztító.
További Információ
MárkaJuliette Has A Gun
Nem
AlapjegyAmbroxan
SzívjegyFekete orhidea, Pacsuli
FejjegyCédrus, Guajak, Papirusz
Illatciprusos, fás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
New York-tól Párizsig, Moszkváig vagy Sydney-ig... Juliette a világot lenyűgözi. Parfümjével felfegyverkezve a shakespeare-i hősnő megvadul. Az élet túl rövid, és az élvezetek túl sokak - mondja Juliette. A Gun, a parfüm metaforája, a csábítás fegyvere vagy a blöff egyszerű kiegészítője, lényegében a nők férfiakkal szembeni felszabadultságát szimbolizálja. És néha a bosszú ízét... De a koncepciót a romantika is befolyásolja. Egy modern változat, ahol a párkapcsolat és a nőiesség újra feltalálása folyamatos törekvés 2006-ban indítottuk útjára, filozófiánk az, hogy a parfümkészítést művészetként közelítsük meg, és csak korlátozott terjesztésen keresztül legyünk jelen, például konceptüzletekben, áruházakban vagy speciális parfümériákban.
JHAG INTO THE VOID Edp 75ml Unisex parfüm Gyártó: Juliette Has A Gun Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.