Juliette Has A Gun Oil Fiction -  Eau de Parfum Női Illat

Juliette Has A Gun Oil Fiction - Eau de Parfum Női Illat

Juliette Has A Gun Into The Void -  Eau de Parfum Női Illat

Juliette Has A Gun Into The Void - Eau de Parfum Női Illat

Juliette Has A Gun Liquid Illusion - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 85800.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
JHAG37304
A Liquid Illusion egy meghívás a transzba való belépésre. Ennek a virágos és borostyán illatnak a kompozíciójában két anyag játszik szerepet, az írisz és a heliotropin (az extasyban is jelen lévő egyik összetevő). E kettő együttesen felszabadító stimulánsként hat, amely felhevíti az Ön és a körülötte lévő emberek érzékeit. A teljes legalitásban Juliette jó okot ad arra, hogy függővé válj új kompozíciójától!
További Információ
MárkaJuliette Has A Gun
Nem
AlapjegyCetalox, Tonka bab
SzívjegyAbszolút írisz, Abszolút tubarózsa
FejjegyMandula
Illatvirágos, ámbrás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
New York-tól Párizsig, Moszkváig vagy Sydney-ig... Juliette a világot lenyűgözi. Parfümjével felfegyverkezve a shakespeare-i hősnő megvadul. Az élet túl rövid, és az élvezetek túl sokak - mondja Juliette. A Gun, a parfüm metaforája, a csábítás fegyvere vagy a blöff egyszerű kiegészítője, lényegében a nők férfiakkal szembeni felszabadultságát szimbolizálja. És néha a bosszú ízét... De a koncepciót a romantika is befolyásolja. Egy modern változat, ahol a párkapcsolat és a nőiesség újra feltalálása folyamatos törekvés 2006-ban indítottuk útjára, filozófiánk az, hogy a parfümkészítést művészetként közelítsük meg, és csak korlátozott terjesztésen keresztül legyünk jelen, például konceptüzletekben, áruházakban vagy speciális parfümériákban.
JHAG LIQUID ILLUSION edp 75ml Női parfüm Gyártó: Juliette Has A Gun Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.