Juliette Has A Gun White Spirit -  Eau de Parfum Női Illat

Juliette Has A Gun White Spirit - Eau de Parfum Női Illat

Juliette Has A Gun Liquid Illusion -  Eau de Parfum Női Illat

Juliette Has A Gun Liquid Illusion - Eau de Parfum Női Illat

Juliette Has A Gun Oil Fiction - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 85800.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
JHAG11837
Az Oil Fiction eredetileg 999 darabos limitált kiadásban készült, sikere és kifinomultsága eredeti és keresett parfümmé tette. Egy illat, amely játszik a fénnyel és a keleties jegyek nagyvonalúságával. Egy érzéki illat. Királyi elixír, ahol a sáfrány vörös aranya keveredik a borostyán sárga aranyával. A kifinomultsággal feltáruló vad természet ígérete elbűvöl és kegyelemmel leplez le. Az Oil Fiction egy elegáns, nyájas és állatias ösvény történetét meséli el. Elegáns és kifinomult, az üveg fényes, modern, fehér lakkozott fehér dobozban kerül bemutatásra.
További Információ
MárkaJuliette Has A Gun
Nem
AlapjegyBorostyánkő
Szívjegysáfrány
FejjegyTubarózsa
Illatciprusos, keleties
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
New York-tól Párizsig, Moszkváig vagy Sydney-ig... Juliette a világot lenyűgözi. Parfümjével felfegyverkezve a shakespeare-i hősnő megvadul. Az élet túl rövid, és az élvezetek túl sokak - mondja Juliette. A Gun, a parfüm metaforája, a csábítás fegyvere vagy a blöff egyszerű kiegészítője, lényegében a nők férfiakkal szembeni felszabadultságát szimbolizálja. És néha a bosszú ízét... De a koncepciót a romantika is befolyásolja. Egy modern változat, ahol a párkapcsolat és a nőiesség újra feltalálása folyamatos törekvés 2006-ban indítottuk útjára, filozófiánk az, hogy a parfümkészítést művészetként közelítsük meg, és csak korlátozott terjesztésen keresztül legyünk jelen, például konceptüzletekben, áruházakban vagy speciális parfümériákban.
JHAG OIL FICTION EDP 75ml Unisex parfüm Gyártó: Juliette Has A Gun Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.