Juliette Has A Gun Oil Fiction -  Eau de Parfum Női Illat

Juliette Has A Gun Oil Fiction - Eau de Parfum Női Illat

Juliette Has A Gun White Spirit - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 85800.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
JHAG22940
A White Spirit két összeütköző világ eredménye, amelyek egy fehér ágyon kötöttek házasságot. Ennek az elektromos összhangnak a középpontjában egy virágos csokor áll, amely jázmin szambakból és tubarózsa abszolútból áll. A feltörekvő sztárok látszata mögött a valódi színük rejlik - érzéki, mérgező, addiktív. A szantálfa,az ambrocenid és az ambroxán felváltva lépnek táncba, egy száraz fás trió, amely hirtelen a fehér virágos összhangot a modernitás kihívásának állítja be.
További Információ
MárkaJuliette Has A Gun
Nem
AlapjegyAmbroxan
SzívjegySzantálfa
FejjegyTubarózsa
Illatvirágos
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
New York-tól Párizsig, Moszkváig vagy Sydney-ig... Juliette a világot lenyűgözi. Parfümjével felfegyverkezve a shakespeare-i hősnő megvadul. Az élet túl rövid, és az élvezetek túl sokak - mondja Juliette. A Gun, a parfüm metaforája, a csábítás fegyvere vagy a blöff egyszerű kiegészítője, lényegében a nők férfiakkal szembeni felszabadultságát szimbolizálja. És néha a bosszú ízét... De a koncepciót a romantika is befolyásolja. Egy modern változat, ahol a párkapcsolat és a nőiesség újra feltalálása folyamatos törekvés 2006-ban indítottuk útjára, filozófiánk az, hogy a parfümkészítést művészetként közelítsük meg, és csak korlátozott terjesztésen keresztül legyünk jelen, például konceptüzletekben, áruházakban vagy speciális parfümériákban.
JHAG WHITE SPIRIT EDP 75 ML Női parfüm Gyártó: Juliette Has A Gun Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.