KAJAL Lamar by Kajal - Eau de Parfum Női Illat

KAJAL Lamar by Kajal - Eau de Parfum Női Illat

KAJAL Classic - Eau de Parfum Női Illat

KAJAL Classic - Eau de Parfum Női Illat

KAJAL Dahab by Kajal - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KAJ54438
A Dahab by Kajal egy női illat. A Dahab 2015-ben került forgalomba. A Dahabot Christian Carbonnel és Rosendo Mateu alkotta meg. Mágikus, hipnotikus és elbűvölő női illat. A "Dahab" jelentése "arany", az illat gazdagságot és luxust sugároz viselője számára.
További Információ
MárkaKAJAL
Nem
AlapjegyBorostyánkő, Pézsma, Pacsuli
SzívjegyCédrus, Maracuja, Koriandermag
FejjegyBergamott, Granny Smith alma
Illatgyümölcsös
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Kajal Perfumes Paris egy illatház, amelyet a luxus parfümök és illatok iránti szeretet hozott létre. A cég székhelye a franciaországi Párizsban van bejegyezve, a marketing és termékfejlesztési irodák pedig a kanadai Torontóban találhatók. Az értékesítési és logisztikai irodák Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségekben működnek. A márka inspirációja a szépség világából származik: a kajal az indiai kultúrában kohlt jelent - egy természetes termék, amely védi és szépíti a szemet. A Kajal az arab khajal szóból is merít ihletet - szerénység, alázat és kedvesség a minket körülvevő emberekkel való bánásmódban.
KAJAL Dahab by Kajal edp 100 ml Női parfüm Gyártó: KAJAL PERFUMES Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.