KAJAL Yasmina by Kajal - Eau de Parfum Női Illat

KAJAL Yasmina by Kajal - Eau de Parfum Női Illat

KAJAL Dahab by Kajal - Eau de Parfum Női Illat

KAJAL Dahab by Kajal - Eau de Parfum Női Illat

KAJAL Lamar by Kajal - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 85800.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KAJ54440
A Lamar by Kajal egy keleti virágos illat nőknek. A Lamar 2020-ban került forgalomba. Az illat mögött álló orr Mark Buxton. LAMAR...szépség a névben, szépség az üvegben, szépség az illatban. A francia eredetű Lumière, azaz fényt jelentő Lumière név, lamar-ként is ismert, mint folyékony arany: igéző, lenyűgöző és csábító. Az illat a horizonton lenyugvó aranyló Nap szépségét tükrözi, a távoli felhők pedig a színek gazdag tárházát - a vörös, sárga és arany árnyalatait, amelyek fenségesen ábrázolják a Nap hatását. A Lamar a rózsák és a jázmin illatát is felidézi, amelyek a mediterrán szellőben úsznak a tengerre és a lenyugvó Napra néző kertben.
További Információ
MárkaKAJAL
Nem
AlapjegyAmbroxan, Cédrus fa, Moha, Tejkaramella, Vanília
SzívjegyLiliomfa, Jázmin, Körömvirág, Bolgár rózsaolaj, sáfrány, Török rózsa
FejjegyBergamott, Kardamom, Koriander, Gyümölcsös illatjegyzékek, Narancs
Illatvirágos, keleties
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Kajal Perfumes Paris egy illatház, amelyet a luxus parfümök és illatok iránti szeretet hozott létre. A cég székhelye a franciaországi Párizsban van bejegyezve, a marketing és termékfejlesztési irodák pedig a kanadai Torontóban találhatók. Az értékesítési és logisztikai irodák Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségekben működnek. A márka inspirációja a szépség világából származik: a kajal az indiai kultúrában kohlt jelent - egy természetes termék, amely védi és szépíti a szemet. A Kajal az arab khajal szóból is merít ihletet - szerénység, alázat és kedvesség a minket körülvevő emberekkel való bánásmódban.
KAJAL Lamar by Kajal edp 100 ml Unisex parfüm Gyártó: KAJAL PERFUMES Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.