KAJAL Joorie by Kajal - Eau de Parfum Női Illat

KAJAL Joorie by Kajal - Eau de Parfum Női Illat

KAJAL Lamar by Kajal - Eau de Parfum Női Illat

KAJAL Lamar by Kajal - Eau de Parfum Női Illat

KAJAL Yasmina by Kajal - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KAJ54462
A Yasmina by Kajal egy bőrös illat nőknek. A jázminvirágot, ha a kezünkben tartjuk, finomnak, puhának és törékenynek érezhetjük. De ennek a virágnak a belső rejtett titka az illata, amely az erőt, a kivetülést és a hatalmat szimbolizálja. "A jázminhoz fűződő gyermekkori emlékeim erősen kötődnek a nagymamámhoz - kiabálva hívott, hogy hajnalban szaladjak ki a kertbe, hogy fügét szedjek a tanyánk fájáról. Emlékszem, hogy kamillából, gyűszűvirágból és pitypangból álló gyomokon keresztül futottam a fához. Felmásztam az első ágakra, hogy elérjem a lágyabb, lédúsabb fügéket a tetején, és vigyáztam, hogy a gyümölcs szárán lévő fehér nedvből ne kerüljön a bőrömre. De a legfontosabb rész következett - miután megtöltöttem a tálat elegendő gyümölccsel, feltétlenül oda kellett szaladnom a jázminfához, és óvatosan leszedni a finom virágokat. Úgy töltöttem meg a tálat jázminnal, hogy a füge alig látszott ki. Az illat betöltötte az orromat, és emlékszem, hogy még a levágott virágok tövét is megszívtam, hogy a nektár nagyon enyhe édességét érezzem." - Moe Khalaf (alapító és a Kajal kreatív igazgatója) Ezt az emléket Valérie Garnuch-Mentzel, a Drom parfümkészítője örökítette meg. Yasmina... finom, mégis erőteljes, merész és erős.
További Információ
MárkaKAJAL
Nem
AlapjegyVanília
SzívjegyJázmin, Bőr, Florenci nőszirom, Whiskey
FejjegyKardamom, Rózsa, sáfrány
Illatborös
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Kajal Perfumes Paris egy illatház, amelyet a luxus parfümök és illatok iránti szeretet hozott létre. A cég székhelye a franciaországi Párizsban van bejegyezve, a marketing és termékfejlesztési irodák pedig a kanadai Torontóban találhatók. Az értékesítési és logisztikai irodák Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségekben működnek. A márka inspirációja a szépség világából származik: a kajal az indiai kultúrában kohlt jelent - egy természetes termék, amely védi és szépíti a szemet. A Kajal az arab khajal szóból is merít ihletet - szerénység, alázat és kedvesség a minket körülvevő emberekkel való bánásmódban.
KAJAL Yasmina by Kajal edp 100 ml Női parfüm Gyártó: KAJAL PERFUMES Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.