La Maison de la Vanille Vanille Flamboyante de Bourbon - Uniseks toaletna voda

La Maison de la Vanille Vanille Flamboyante de Bourbon - Uniseks toaletna voda

La Maison de la Vanille Vanille Fleurie de Tahiti - Eau de Toilette Női Illat

La Maison de la Vanille Vanille Fleurie de Tahiti - Eau de Toilette Női Illat

La Maison de la Vanille Vanille Divine des Tropiques - Eau de Toilette Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 26910.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
LMDLV69216
Réunion-sziget, korábbi nevén Ile Bourbon, híres vulkanikus trópusi erdőkkel borított belseje, amelyek gazdag és endemikus élővilágnak adnak otthont. flórával, köztük a Flamboyant, ez az emblematikus fa, amely a nevét skarlátvörös színű virágainak köszönheti. A Réunion-sziget a Bourbon vaníliáról is híres, amelyet a legjobbnak tartják. Vanília, amelyet a világ legjobb vaníliájának tartanak, és amelyet a legnagyobb szakácsok használnak.
További Információ
MárkaLa Maison de la Vanille
Nem
AlapjegyBorostyánkő, Heliotrope, Vanília
SzívjegyGardénia, Tubarózsa
FejjegyBorostyánkő, Jázmin
Illatvirágos
Cikk típusaEau de Toilette
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A vanília édes, gazdag, forró, meglepően sokoldalú. Az egyik legnépszerűbb jegy a parfümök világában. A La Maison de la Vanille e titokzatos, ugyanakkor oly ismerős illat által inspirálva magas minőségű parfümök kollekcióit hozza létre, amely a vaníliát változatos formákban alkalmazza illataiban. "A vanília világkörüli útra késztetett. A távoli partokról megőriztem az édeset, a vadat, a frisset és a titokzatosat. Aztán lehunyom szemeimet és elképzeltem." 1994 - Aldo Bielli, borász és parfümőr, a La Maison de la Vanille márka alapítója.
La Maison de la Vanille Vanille Divine des Tropiques 100ml EDT Női toalett víz Gyártó:LABORATOIRES COSMETIQUES & PARFUMEURS Származási hely:Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.