La Maison de la Vanille Vanille Divine des Tropiques - Eau de Toilette Női Illat

La Maison de la Vanille Vanille Divine des Tropiques - Eau de Toilette Női Illat

La Maison de la Vanille Vanille Noire du Mexique - Eau de Toilette Női Illat

La Maison de la Vanille Vanille Noire du Mexique - Eau de Toilette Női Illat

La Maison de la Vanille Vanille Fleurie de Tahiti - Eau de Toilette Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 13650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
LMDLV69215
Romantikus és fantáziadús, gyümölcsös borostyán fejjegy; a szívjegy a borostyán és a finom ylang-ylang egzotikus klasszikusságát tükrözi. Tahiti szigete ihlette, a Vanille Fleurie de Tahiti a legédesebb illatú virágunk.
További Információ
MárkaLa Maison de la Vanille
Nem
AlapjegyBenzoin, Tonka bab, Vanília
SzívjegyBorostyánkő, Rózsa
FejjegyBergamott
Illatgyümölcsös
Cikk típusaEau de Toilette
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A vanília édes, gazdag, forró, meglepően sokoldalú. Az egyik legnépszerűbb jegy a parfümök világában. A La Maison de la Vanille e titokzatos, ugyanakkor oly ismerős illat által inspirálva magas minőségű parfümök kollekcióit hozza létre, amely a vaníliát változatos formákban alkalmazza illataiban. "A vanília világkörüli útra késztetett. A távoli partokról megőriztem az édeset, a vadat, a frisset és a titokzatosat. Aztán lehunyom szemeimet és elképzeltem." 1994 - Aldo Bielli, borász és parfümőr, a La Maison de la Vanille márka alapítója.
La Maison de la Vanille Vanille Fleurie de Tahiti 100ml EDT Női toalett víz Gyártó:LABORATOIRES COSMETIQUES & PARFUMEURS Származási hely:Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.