Masque Milano Petra - Eau de Parfum Női Illat

Masque Milano Petra - Eau de Parfum Női Illat

Masque Milano Dolceacqua - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 53820.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MQM60525
Nizza, reggel 8 óra. Napsütés és gyér forgalom a Promenade des Anglais-n. Itt jön, lehajtott puha tetővel, és te beugrasz. Ahogy az út kanyarodik, a kilátás az öbölre hirtelen lenyűgözővé válik. Színes Hermes foulardját söpörte a szellő, és Ön mély lélegzetet vesz, hogy elkapja a Cote d'Azur ízeinek gazdag keverékét, a virágos és tengeri ízek varázslatos keverékét. Leparkol egy panorámás helyen, és kihúzza a kocsi hátuljából a kosarat a reggeliddel. Nem bánja, hogy a földön ül, szép ruháját a piaci bódékban vette néhány dollárért, és nem érdemes aggódni miatta. Micsoda nő! - gondolod - egy pár dolláros ruhához ilyen elképesztő gyöngynyakláncot tud párosítani. Kinyitsz egy üveg Beaujolais bort, és odahajolsz hozzá, hogy tölts egy kis bort a poharába. Nem tudod megállni, hogy ne töltsd tovább a bort, és behunyod a szemed, ahogy megérzed a lány parfümjét. Annyira illik hozzá, a stílusához: édes és lágy, virágok és gyümölcsök keveréke, és némi vaníliás lehelet az alján.
További Információ
MárkaMasque Milano
Nem
AlapjegyCédrus fa, Tej, Tölgymoha, sáfrány
SzívjegyMandula, Mimóza, Fehér rózsa, Ylang Ylang
FejjegyVadborostyán, Gyöngyvirág, Tengeri illatjegyek
Illattengeri, virágos, púderes
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A KONCEPCIÓ: MUSICAL OPERA. A márka a művészet, a design és a "zenei opera" olasz örökségén alapul. Az üvegek egy darab design, az illatok pedig felvonásokba rendeződnek, mint egy opera jelenetei. Az évek során illataink számos "best of" díjban és jelölésben szerepeltek, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy márkánk ismertsége és követői világszerte növekedjen. AZ ORROK, MINT SZÍNÉSZEK A SZÍNPADON. A márka egyik legkülönlegesebb aspektusa, hogy minden egyes illatot más-más parfümőrrel fejlesztenek ki, és az orr nevét írják az üvegre és a csomagolásra. A deklarált cél az, hogy a világ legígéretesebb, viszonylag ismeretlen fiatal parfümőrjeivel működjenek együtt - a márka mára elismerten képes felfedezni a feltörekvő csillagokat.
MASQUE MILANO DOLCEACQUA Edp 35ml Női parfüm Gyártó: MASQUE MILANO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.