Masque Milano Madeleine - Eau de Parfum Női Illat

Masque Milano Madeleine - Eau de Parfum Női Illat

Masque Milano Dolceacqua - Eau de Parfum Női Illat

Masque Milano Dolceacqua - Eau de Parfum Női Illat

Masque Milano Petra - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
MQM60529
Titokzatos jelenet... "Egy reggel egy Bogart-filmből. Egy olyan országban, ahol visszaforgatták az időt. Sétálsz a tömegben, mint Peter Lorrie, egy bűntényt fontolgatva. Kijön a tömegből selyemruhában, futkos, mint akvarell az esőben. Ezekben a napokban - mondja - úgy érzem az életemet, mint egy folyó, amely végigfut a Macska évén. A piaci bódé melletti kék csempés falon van egy rejtett ajtó, ahová elvezet...".
További Információ
MárkaMasque Milano
Nem
AlapjegyBorostyánkő, Benzoin, Tömjén/füstölő, Bőr, Mirhafű, Pacsuli
SzívjegyGyümölcsös illatjegyzékek, Jázmin, Rózsa
FejjegyBergamott, Rózsaszin bors, Sárga mandarin
Illataromás, citrusos, friss, fuszeres
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A KONCEPCIÓ: MUSICAL OPERA. A márka a művészet, a design és a "zenei opera" olasz örökségén alapul. Az üvegek egy darab design, az illatok pedig felvonásokba rendeződnek, mint egy opera jelenetei. Az évek során illataink számos "best of" díjban és jelölésben szerepeltek, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy márkánk ismertsége és követői világszerte növekedjen. AZ ORROK, MINT SZÍNÉSZEK A SZÍNPADON. A márka egyik legkülönlegesebb aspektusa, hogy minden egyes illatot más-más parfümőrrel fejlesztenek ki, és az orr nevét írják az üvegre és a csomagolásra. A deklarált cél az, hogy a világ legígéretesebb, viszonylag ismeretlen fiatal parfümőrjeivel működjenek együtt - a márka mára elismerten képes felfedezni a feltörekvő csillagokat.
MASQUE MILANO PETRA Edp 35ml Női parfüm Gyártó: MASQUE MILANO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.