Masque Milano Petra - Eau de Parfum Női Illat

Masque Milano Petra - Eau de Parfum Női Illat

Masque Milano Madeleine - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
MQM60533
"Angelina sokat jelent nekem. Először is, ez volt édesanyám neve. És anyámtól örököltem az utazások és a finom délutáni teák iránti szenvedélyt a puccos cukrászdákban. Így szinte természetes volt - amikor elkezdtem gyakran utazni Párizsba -, hogy erős vonzalmat éreztem a Rue de Rivoliban található hely iránt. Minden egyes üzleti út a Ville Lumiere-ben nem érhetett véget anélkül, hogy ne álltunk volna meg kedvenc csemegeboltunknál. És a legtöbbször ott kötöttem ki, hogy megettem egy gesztenyés desszertet, amit édesanyám főzött nekem gyerekkoromban, a Mont Blanc-t!". - Alessandro Brun Megállni a legendás teázóban - ahogyan a XX. századforduló óta híres művészek és divattervezők tették - azt jelenti, hogy visszaforgatjuk az időt, és édes emlékeket idézünk fel, amelyeket a tehetséges Fanny Bal (a Madeleine megalkotásának orra) ügyesen megörökített egy édes virágos kreációban, amely nem marad észrevétlen. Mint egy bájos lány, aki forró csokoládét szürcsöl a Rue de Rivoliban.
További Információ
MárkaMasque Milano
Nem
AlapjegyTej, Tonka bab, Vanília
SzívjegyCiprus, Muskátli, Tubarózsa
FejjegyKömény, Gesztenye
Illatédes, laktonikus
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A KONCEPCIÓ: MUSICAL OPERA. A márka a művészet, a design és a "zenei opera" olasz örökségén alapul. Az üvegek egy darab design, az illatok pedig felvonásokba rendeződnek, mint egy opera jelenetei. Az évek során illataink számos "best of" díjban és jelölésben szerepeltek, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy márkánk ismertsége és követői világszerte növekedjen. AZ ORROK, MINT SZÍNÉSZEK A SZÍNPADON. A márka egyik legkülönlegesebb aspektusa, hogy minden egyes illatot más-más parfümőrrel fejlesztenek ki, és az orr nevét írják az üvegre és a csomagolásra. A deklarált cél az, hogy a világ legígéretesebb, viszonylag ismeretlen fiatal parfümőrjeivel működjenek együtt - a márka mára elismerten képes felfedezni a feltörekvő csillagokat.
MASQUE MILANO MADELEINE Edp 35ml Női parfüm Gyártó: MASQUE MILANO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.