Montale Roses Musk - Eau de Parfum Női Illat

Montale Roses Musk - Eau de Parfum Női Illat

Montale Rose Elixir - Eau de Parfum Női Illat

Montale Rose Elixir - Eau de Parfum Női Illat

Montale Intense Roses Musk - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 32300.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MO27543
Az Intense Roses Musk egy virágos női illat a francia Montale parfümmárka portfóliójából, amely a keleti és arab illatok iránti szeretetéről és a varázslatos történelmük iránti érdeklődéséről ismert. Mint a Montale márka összes illatának, az Intense Roses Musk Eau de Parfumnek is a nagyra becsült, ám kissé rejtélyes Pierre Montale adott eredeti jelleget, amely egy csodás elixírt vagy egy ritka varázslatos balzsamot idéz. A Montale Intense Roses Musk a rózsa és a pézsma csodálatos duóját mutatja be egy intenzív, harmonikus, mégis pezsgő virágkompozícióban.
További Információ
MárkaMontale
Nem
AlapjegyPézsma
SzívjegyBorostyánkő, Jázmin
FejjegyRózsa
Illatvirágos
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Montale francia niche parfümjei a keleti és arab illatok iránti szeretetükről és varázslatos történetükről ismertek. Minden egyes üveg egyesíti a Kelet titokzatos hangulatát az alkotó és alapító Pierre Montale szenvedélyével. A Montale parfümházat 2003-ban, Párizsban alapította meg Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr, aki először Szaúd-Arábiában töltött némi időt, ahol nemesek, királyok és királynők számára készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba, eredeti illatokat kezdett el készíteni. Montale mindig a legjobb minőségű természetes anyagokat, a legritkább fákat választja illataihoz. Jellemzően tartalmaznak agárfát, amelyet sokan oud néven ismernek. Gyakran "folyékony aranyként" is emlegetik ezt a különleges, orientális összetevőt. A Montale parfümök gyorsan a kedvencek közé kerültek, és mind a vásárlóktól, mind a parfümkritikusoktól pozitív visszajelzéseket kaptak. A Montale parfümök lehetőséget kínálnak arra, hogy egy olyan útra lépjünk, amelynek minden s
Montale Intense Roses Musk 100ml EDP Női parfüm Gyártó: Montale Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Lejárati dátum : A felbontástól számítva a csomagoláson jelzett időpontig Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.