Montale Intense Roses Musk - Eau de Parfum Női Illat

Montale Intense Roses Musk - Eau de Parfum Női Illat

Montale Rose Elixir - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 43700.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MO17448
A Montale Rose Elixir egy gyümölcsös virágos illat nőknek, jellegzetes rózsajegyekkel. A francia parfümmárka Eau de Parfumje, amely a Kelet és Arábia illatai iránti szeretetéről és a varázslatos történelmük iránti érdeklődéséről ismert, egy gyönyörű, rendkívül nőies illatot kínál, tele tánccal és flörttel. Mint a Montale márka összes illatának, a nagyra becsült, de kissé rejtélyes Pierre Montale a Rose Elixir Eau de Parfumnak is eredeti, csodás elixírt vagy ritka varázslatos elixirt idéző jelleget adott.
További Információ
MárkaMontale
Nem
AlapjegyPacsuli, Rózsa
SzívjegyPézsma, Tangerine/Mandarin, Vanília
FejjegyBorostyánkő, Citrus gyümölcs9k, Jázmin, Eper
Illatvirágos, gyümölcsös
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Montale francia niche parfümjei a keleti és arab illatok iránti szeretetükről és varázslatos történetükről ismertek. Minden egyes üveg egyesíti a Kelet titokzatos hangulatát az alkotó és alapító Pierre Montale szenvedélyével. A Montale parfümházat 2003-ban, Párizsban alapította meg Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr, aki először Szaúd-Arábiában töltött némi időt, ahol nemesek, királyok és királynők számára készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba, eredeti illatokat kezdett el készíteni. Montale mindig a legjobb minőségű természetes anyagokat, a legritkább fákat választja illataihoz. Jellemzően tartalmaznak agárfát, amelyet sokan oud néven ismernek. Gyakran "folyékony aranyként" is emlegetik ezt a különleges, orientális összetevőt. A Montale parfümök gyorsan a kedvencek közé kerültek, és mind a vásárlóktól, mind a parfümkritikusoktól pozitív visszajelzéseket kaptak. A Montale parfümök lehetőséget kínálnak arra, hogy egy olyan útra lépjünk, amelynek minden s
Montale Rose Elixir 100ml EDP Női parfüm Gyártó: Montale Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Lejárati dátum : A felbontástól számítva a csomagoláson jelzett időpontig Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.