Roja Risque Pour Femme Essence de Parfum - Eau de Parfum Női Illat

Roja Risque Pour Femme Essence de Parfum - Eau de Parfum Női Illat

Roja Enigma Pour Femme Essence de Parfum - Eau de Parfum Női Illat

Roja Enigma Pour Femme Essence de Parfum - Eau de Parfum Női Illat

Roja Reckless Pour Femme Essence de Parfum - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
RO54806
A Reckless annak a nőnek az illata, aki hajlandó kockázatot vállalni, hogy elérje, amit akar. Gondtalan, de sosem gondtalan, napsütötte természete miatt saját szabályokat alkot az élvezet és a kényeztetés terén. A bergamott, a mandarin és a narancs ragyogó citrusait játékos fűszerek élénkítik, ahogy a hűvös Rose de Mai és a meleg neroli édes és kiegyensúlyozott duettet alkotnak, amelyet a szantálfa gazdag ágyán a benzoin és a vanília ínycsiklandó hozzáadása egészít ki. Engedje, hogy ez a bátran játékos illat rátelepedjen a bőrére, és elvigye oda, ahol lenni szeretne.
További Információ
MárkaRoja
Nem
AlapjegyBenzoin, Fahéj, Koriander, Pézsma, Rózsaszin bors, Styrax, Szantálfa, Vanília
SzívjegyMuskátli, Jázmin, Májusi rózsa, Neroli
FejjegyBergamott, Mandarin, Narancs
Illatvirágos
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Roja parfümök alkotója Roja Dove, britt parfümőr. A márka vilá gszinten az egyik legelismertebb parfümházak közé tartozik. Roja Dove méltán híres illatai minőségéről, csak a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozik, egyes hozzávalók még a tiszta aranynál is drágábbak. A parfümök dobozai kézzel készített, selyemmel bélelt dobozokban érkeznek. Kupakjuk 24 karátos arannyal van bevonva és kristályokkal díszítve. A márka gyertyái a legminőségibb olajok és viaszok kombinációja, melyet mind kézzel öntenek. Minden illat Angliában készül, a Roja parfüm márka büszkén áll a britt parfümházak élén. Roja Dove ismert kreatív látás módjáról és kifinomúlt stílusáról. Az amerikai GQ úgy hívatkozik rá, mint ’a világ legnagyszerűbb orra’, a The New York Times szerint pedig Ő ’az illatok legnagyobb mestere’. Ha luxus parfümökről beszélünk, a Roja parfümhöz hasonló nem létezik.
RO RECKLESS POUR FEMME PARFUM WOMAN 100ml Női parfüm Gyártó: Roja Származási hely: Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.