Roja Scandal Pour Femme Essence de Parfum - Eau de Parfum Női Illat

Roja Scandal Pour Femme Essence de Parfum - Eau de Parfum Női Illat

Roja Reckless Pour Femme Essence de Parfum - Eau de Parfum Női Illat

Roja Reckless Pour Femme Essence de Parfum - Eau de Parfum Női Illat

Roja Risque Pour Femme Essence de Parfum - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 112100.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
RO54807
Egy kicsit rossz, egy kicsit szép, a Risqué a félrevezetés úrnője. Ami elsőre jól nevelt szépségnek tűnik, arról kiderül, hogy meglehetősen kigombolt. A rózsa, a kamilla és az őszibarack friss és édes nyitánya szellős személyiséget mutat be, miközben a tölgymoha és a cédrusfa fegyelmezett Chypré harmóniája látszólag megfelel az illendőségnek. De több van benne, mint ami a szemünkbe ötlik, ahogy a hosszan tartó melegségük keveredik egy illetlen adag bőrös Labdanummal. Mint a hosszan tartó szemkontaktus egy villanásnyi szuggesztióval, a Risqué egy pajkos kis titok, amit a bőrön viselhetünk. A kacérságtól a szemérmetlenségig fejlődik, senki sincs biztonságban csábító erejétől.
További Információ
MárkaRoja
Nem
AlapjegyCédrus, Labdanum, Tölgymoha, Pacsuli, Vetiver
Szívjegykamilla, Jácint, Jázmin, Májusi rózsa, Őszibarack, Ylang Ylang
FejjegyBergamott
Illatciprusos, virágos
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Roja parfümök alkotója Roja Dove, britt parfümőr. A márka vilá gszinten az egyik legelismertebb parfümházak közé tartozik. Roja Dove méltán híres illatai minőségéről, csak a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozik, egyes hozzávalók még a tiszta aranynál is drágábbak. A parfümök dobozai kézzel készített, selyemmel bélelt dobozokban érkeznek. Kupakjuk 24 karátos arannyal van bevonva és kristályokkal díszítve. A márka gyertyái a legminőségibb olajok és viaszok kombinációja, melyet mind kézzel öntenek. Minden illat Angliában készül, a Roja parfüm márka büszkén áll a britt parfümházak élén. Roja Dove ismert kreatív látás módjáról és kifinomúlt stílusáról. Az amerikai GQ úgy hívatkozik rá, mint ’a világ legnagyszerűbb orra’, a The New York Times szerint pedig Ő ’az illatok legnagyobb mestere’. Ha luxus parfümökről beszélünk, a Roja parfümhöz hasonló nem létezik.
RO RISQUE POUR FEMME PARFUM WOMAN 100ml Női parfüm Gyártó: Roja Származási hely: Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.