Xerjoff Lua - Női parfüm illat

Xerjoff Lua - Női parfüm illat

Xerjoff Fars - Női parfüm illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 107250.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
XE59318
A hagyományos arab parfümkészítés által inspirált Fars a Kelet és a Nyugat harmonikus keveréke, mivel a ropogós olasz bergamott és a gyógynövényes francia levendula klasszikus keleti illatot alkot. A tiszta oud desztillációból készült, ellenállhatatlanul fényűző parfüm alapjegyei pacsuli, haiti vetiver és laoszi buaya, más néven fehér oud. Kiváló, ritka és értékes, ez a meditatív keverék borsos szívét egyiptomi geránium, szantálfa és jázmin abszolút alkotja; ez az egyedülálló összhang elbűvöl és csábít.
További Információ
MárkaXerjoff
Nem
AlapjegyBorostyánkő, Haiti vetiver, Pacsuli, Szantálfa
SzívjegyAtlasz cédrus, Egyiptomi muskátli
FejjegyBoróka, Angol és francia levendula, Olasz bergamott
Illatoudos, keleties
Cikk típusaParfüm
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A 2006-ban alapított Xerjoff márkát Sergio Momo azzal a céllal indította útjára, hogy a leggazdagabb globális életstílushoz a legfényűzőbb anyagokat ötvözze a régi világ kézműves mesterségének, a ritka nyersanyagoknak és a kortárs művészi érzékenységnek a kombinálásával. Az eredmény egy olyan kollekció, amely a világon ma kapható legkiválóbb, legegyedibb és legkorlátozottabb illatokat tartalmazza. Az éveken át tartó kutatás és fejlesztés a vezető nemzetközi kézművesek együttműködésében csúcsosodott ki, amely a Grasse-ban, Spanyolországban, Délkelet-Ázsiában és Olaszországban létrehozott értékes esszenciák lepárlását, keverését és csomagolását egyesíti.
XERJOFF FARS 50ml Parfum Unisex parfüm Gyártó: XERJOFF Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.