Xerjoff Fars - Női parfüm illat

Xerjoff Fars - Női parfüm illat

Xerjoff Lua - Női parfüm illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 91650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
XE33729
A friss, gyümölcsös és ellenállhatatlan Lua nevét egy 1926-ban India felett lezúduló meteoritról kapta. Keleti hangulatú, ínycsiklandó gourmand kombinációval, a bergamott, a narancs és a sárgadinnye jegyeivel. Az illat a gyöngyvirág, a bolgár rózsa, az írisz és a rózsabors szívéhez vezet, ami igazán elbűvölő összhangot eredményez. Az cédrusfa, pacsuli, vanília és pézsma alapjegyei rendkívül hosszantartók.
További Információ
MárkaXerjoff
Nem
AlapjegyCédrus fa, Pézsma, Pacsuli, Vanília
SzívjegyBolgár rózsa, Írisz, Gyöngyvirág
FejjegyBergamott, Sárgadinnye, Narancs
Illatvirágos, gyümölcsös
Cikk típusaParfüm
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A 2006-ban alapított Xerjoff márkát Sergio Momo azzal a céllal indította útjára, hogy a leggazdagabb globális életstílushoz a legfényűzőbb anyagokat ötvözze a régi világ kézműves mesterségének, a ritka nyersanyagoknak és a kortárs művészi érzékenységnek a kombinálásával. Az eredmény egy olyan kollekció, amely a világon ma kapható legkiválóbb, legegyedibb és legkorlátozottabb illatokat tartalmazza. Az éveken át tartó kutatás és fejlesztés a vezető nemzetközi kézművesek együttműködésében csúcsosodott ki, amely a Grasse-ban, Spanyolországban, Délkelet-Ázsiában és Olaszországban létrehozott értékes esszenciák lepárlását, keverését és csomagolását egyesíti.
XERJOFF LUA 50ml Parfum Unisex parfüm Gyártó: XERJOFF Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.