Grown Alchemist Hand Wash Cedarwood Atlas, Ylang Ylang, Tangerine Refill - Unisex folyékony szappan utántöltő

Grown Alchemist Hand Wash Cedarwood Atlas, Ylang Ylang, Tangerine Refill - Unisex folyékony szappan utántöltő

Grown Alchemist Hand Wash Cedarwood Atlas, Ylang Ylang, Tangerine - Unisex folyékony szappan

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 12090.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GA65881
Tisztítja, nyugtatja és táplálja a bőrt anélkül, hogy lecsupaszítaná vagy kiszárítaná, mivel a kókuszolajból és az aloéból származó növényi összetevők felfrissítik, puhává és hidratálttá teszik a kezeket. A növényi keverék -- beleértve a fekete borsot, a cédrusfát és a gerániumot -- tisztít, gyengéden hámlaszt és egyensúlyban tartja a bőrt. A zsálya, levendula, cédrusfa és más nyugtató természetes összetevőkkel átitatott természetes kézmosó nyugtatja a bőrt és ellazítja az elmét. A bioaktív növényi összetevők E és C-vitaminban, valamint antioxidánsokban gazdagok, hogy a bőrnek friss, egészséges ragyogást kölcsönözzenek, miközben védik a bőrt a környezeti agresszoroktól. A kezek puha, sima, megnyugtatott, hidratált és revitalizált érzést nyújtanak.
További Információ
MárkaGROWN ALCHEMIST
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtek megújulásának és a tápanyagok anyagcseréjének megértésén keresztül a Grown Alchemist olyan termékeket állít össze, amelyek a bőrápolás új evolúcióját képviselik. A tudományosan innovatív formulák képesek befolyásolni azt, ahogyan a szervezet javítja és regenerálja a bőrt. A Grown Alchemist termékinnovációja az orvostudomány, a táplálkozás, a farmakológia, a bőrgyógyászat, a genetika és a pszichológia területén elért fejlődés élvonalába tartozik. Holisztikus tudományos megközelítéssel azonosítjuk azokat a mechanizmusokat, amelyek a test és a bőr öregedési folyamatát szabályozzák. A jövő szépségipari vállalataként több szakterületen dolgozunk, hogy kihasználjuk a szervezet természetes képességét a test és különösen a bőr öregedésének lassítására és sok esetben visszafordítására.
GROWN ALCHEMIST HAND WASH Cedarwood Atlas, Ylang Ylang, Tangerine 500ml Unisex folyékony szappan Gyártó: GROWN ALCHEMIST Származási hely: Ausztrália Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.