Grown Alchemist Hand Wash Cedarwood Atlas, Ylang Ylang, Tangerine - Unisex folyékony szappan

Grown Alchemist Hand Wash Cedarwood Atlas, Ylang Ylang, Tangerine - Unisex folyékony szappan

Grown Alchemist Hand Wash Sweet Orange, Cedarwood, Sage Refill - Unisex folyékony szappan utántöltő

Grown Alchemist Hand Wash Sweet Orange, Cedarwood, Sage Refill - Unisex folyékony szappan utántöltő

Grown Alchemist Hand Wash Cedarwood Atlas, Ylang Ylang, Tangerine Refill - Unisex folyékony szappan utántöltő

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 9750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GA65888
A levendula, ylang ylang, vanília, mandarin és zsálya aromás kézmosó illata, melyben a levendula, az ylang ylang, a vanília, a mandarin és a szegfűszegfű relaxáló illata keveredik. A fekete bors, a geránium és a cédrusfa olajok gyengéden eltávolítják a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket, miközben kiegyensúlyozottan tartják a bőrt. Az aloe hidratál, revitalizál és táplál, puhává, simává és hidratálttá teszi a kezeket.
További Információ
MárkaGROWN ALCHEMIST
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtek megújulásának és a tápanyagok anyagcseréjének megértésén keresztül a Grown Alchemist olyan termékeket állít össze, amelyek a bőrápolás új evolúcióját képviselik. A tudományosan innovatív formulák képesek befolyásolni azt, ahogyan a szervezet javítja és regenerálja a bőrt. A Grown Alchemist termékinnovációja az orvostudomány, a táplálkozás, a farmakológia, a bőrgyógyászat, a genetika és a pszichológia területén elért fejlődés élvonalába tartozik. Holisztikus tudományos megközelítéssel azonosítjuk azokat a mechanizmusokat, amelyek a test és a bőr öregedési folyamatát szabályozzák. A jövő szépségipari vállalataként több szakterületen dolgozunk, hogy kihasználjuk a szervezet természetes képességét a test és különösen a bőr öregedésének lassítására és sok esetben visszafordítására.
GROWN ALCHEMIST HAND WASH Cedarwood Atlas, Ylang Ylang, Tangerine 500ml REFILL Női folyékony szappan Gyártó: GROWN ALCHEMIST Származási hely: Ausztrália Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.