Grown Alchemist Hand Wash Cedarwood Atlas, Ylang Ylang, Tangerine Refill - Unisex folyékony szappan utántöltő

Grown Alchemist Hand Wash Cedarwood Atlas, Ylang Ylang, Tangerine Refill - Unisex folyékony szappan utántöltő

Grown Alchemist Hand Wash Tasmanian Pepper, Tangerine, Chamomile - Unisex folyékony szappan

Grown Alchemist Hand Wash Tasmanian Pepper, Tangerine, Chamomile - Unisex folyékony szappan

Grown Alchemist Hand Wash Sweet Orange, Cedarwood, Sage Refill - Unisex folyékony szappan utántöltő

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 9750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GA65886
Gyengéd gél kézmosó bőrpuhító és tápláló összetevőkkel, amelyek alaposan megtisztítják, felfrissítik és megnyugtatják a bőrt. Ez a finoman illatosított kézmosó olyan növényi olajokkal van átitatva, amelyek a bőr PH-egyensúlyának megbontása nélkül hidratálnak, miközben táplálják és védik a bőrt a szennyeződésektől.
További Információ
MárkaGROWN ALCHEMIST
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtek megújulásának és a tápanyagok anyagcseréjének megértésén keresztül a Grown Alchemist olyan termékeket állít össze, amelyek a bőrápolás új evolúcióját képviselik. A tudományosan innovatív formulák képesek befolyásolni azt, ahogyan a szervezet javítja és regenerálja a bőrt. A Grown Alchemist termékinnovációja az orvostudomány, a táplálkozás, a farmakológia, a bőrgyógyászat, a genetika és a pszichológia területén elért fejlődés élvonalába tartozik. Holisztikus tudományos megközelítéssel azonosítjuk azokat a mechanizmusokat, amelyek a test és a bőr öregedési folyamatát szabályozzák. A jövő szépségipari vállalataként több szakterületen dolgozunk, hogy kihasználjuk a szervezet természetes képességét a test és különösen a bőr öregedésének lassítására és sok esetben visszafordítására.
GROWN ALCHEMIST HAND WASH Sweet Orange, Cedarwood, Sage REFILL 500ml Női folyékony szappan Gyártó: GROWN ALCHEMIST Származási hely: Ausztrália Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.