Björk and Berries  Mareld - Eau de Parfum Uniszex Illat

Björk and Berries Mareld - Eau de Parfum Uniszex Illat

Björk and Berries  September - Eau de Parfum Uniszex Illat

Björk and Berries September - Eau de Parfum Uniszex Illat

Björk and Berries Botanist - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 48750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
BB72674
A Botanist egy illat, mely egy svéd erdő és egy botanikus kert illatát ötvözi, zöld almával és cassisszal, a földes vetiver és a fás, púderes pacsuli befejezésével. Minden Eau de Parfum egy gondosan kidolgozott szövet tasakban kerül forgalomba, amely ötvözi a praktikumot az esztétikummal. Ez a védőburkolat átöleli az Eau de Parfumot, megőrizve annak minőségét és meghosszabbítva frissességét.
További Információ
MárkaBjörk and Berries
NemUnisex
AlapjegyPacsuli, Vetiver
FejjegyRibizli, Zöld alma
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Svédország állandóan változó évszakai és természetünk egyedisége inspirálta. A kulturális, természeti és mitikus csodákat kifinomult illatélményekké alakítják.
Bjork and Berries Botanist 50ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Björk and Berries Származási hely: Svédország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Lejárati dátum : A felbontástól számítva a csomagoláson jelzett időpontig Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.