Björk and Berries  Botanist - Eau de Parfum Uniszex Illat

Björk and Berries Botanist - Eau de Parfum Uniszex Illat

Björk and Berries  Fjallsjo - Eau de Parfum Uniszex Illat

Björk and Berries Fjallsjo - Eau de Parfum Uniszex Illat

Björk and Berries September - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 48750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
BB72673
A September egy fás és aromás illat, amely az ősz első napját idézi a farmon. A meleg széna, a betakarított gyümölcsök és a frissen vágott rönkök illatát ötvözi a pajtában, a pomelo, a levendula, a vetiver füst és a rózsaszín praliné jegyeivel. Az illat az új kezdet ígéretét hordozza magában. Minden Eau de Parfum egy gondosan kidolgozott szövet táskában kerül forgalomba, amely ötvözi a praktikumot az esztétikummal. Ez a védőborítás átöleli az Eau de Parfumot, megőrizve annak minőségét és frissességét.
További Információ
MárkaBjörk and Berries
NemUnisex
AlapjegyGuajak fa, Papirusz, Praliné, Vetiver
SzívjegyAlma, Eukaliptusz, Jázmin
FejjegyKumkvat, Levendula
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Svédország állandóan változó évszakai és természetünk egyedisége inspirálta. A kulturális, természeti és mitikus csodákat kifinomult illatélményekké alakítják.
Bjork and Berries September 50mlEDP Unisex parfüm Gyártó: Björk and Berries Származási hely: Svédország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Lejárati dátum : A felbontástól számítva a csomagoláson jelzett időpontig Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.