Björk and Berries  September - Eau de Parfum Uniszex Illat

Björk and Berries September - Eau de Parfum Uniszex Illat

Björk and Berries  Never Spring - Eau de Parfum Uniszex Illat

Björk and Berries Never Spring - Eau de Parfum Uniszex Illat

Björk and Berries Fjallsjo - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 48750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
BB72672
A Fjällsjö egy letisztult és vizes illat, amely a svéd hegyekben - a "fjällen"-ben - található hideg és kristálytiszta hegyi tóban való megmártózás utáni megtisztult bőrre emlékeztet. Elrepít a nyári hónapokba, amikor a talaj zöldül, és a fenti égbolt árnyai homályos képeket festenek a kék, szélcsendes tóra. A pamut és az ambrette fejjegyei friss magnóliával keverednek, és selymes pézsmával végződnek, amely hosszan megmarad a bőrön. Minden Eau de Parfum egy gondosan kidolgozott szövet táskában kerül forgalomba, amely ötvözi a praktikumot az esztétikummal. Ez a védőborítás átöleli az Eau de Parfumot, megőrizve annak minőségét és frissességét.
További Információ
MárkaBjörk and Berries
NemUnisex
AlapjegyBorostyánkő, Ambroxan, Pézsma
SzívjegyLiliomfa
FejjegyFrézia
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Svédország állandóan változó évszakai és természetünk egyedisége inspirálta. A kulturális, természeti és mitikus csodákat kifinomult illatélményekké alakítják.
Bjork and Berries Fjallsjo 50ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Björk and Berries Származási hely: Svédország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Lejárati dátum : A felbontástól számítva a csomagoláson jelzett időpontig Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.