Björk and Berries  Fjallsjo - Eau de Parfum Uniszex Illat

Björk and Berries Fjallsjo - Eau de Parfum Uniszex Illat

Björk and Berries  White Forest - Eau de Parfum Uniszex Illat

Björk and Berries White Forest - Eau de Parfum Uniszex Illat

Björk and Berries Never Spring - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 48750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
BB72670
A Never Spring megörökíti a tavasz utáni vágyakozást, az évszak, mely olyan mintha soha nem érkezne meg. Zöld és zamatos illat, citrom és cédrusfa jegyeivel, megragadva a várakozást az ébredő évszakra. Az illat édes szederrel, gyengéd és érett citrusokkal nyit, kellemes kontrasztban a hideg, zöld jegyekkel, mint egy derűs tavaszi reggel. Fás illat, alapjegyei cédrusfa és puha pézsma, borostyánnal kombinálva. Minden Eau de Parfum egy gondosan kidolgozott szövet táskában kerül forgalomba, amely ötvözi a praktikumot az esztétikummal. Ez a védőborítás átöleli az Eau de Parfumot, megőrizve annak minőségét és frissességét.
További Információ
MárkaBjörk and Berries
NemUnisex
AlapjegyBorostyánkő, Cédrus fa, Pézsma
SzívjegyBambusz, Jázmin
FejjegySzeder, Citrom, Őszibarack
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Svédország állandóan változó évszakai és természetünk egyedisége inspirálta. A kulturális, természeti és mitikus csodákat kifinomult illatélményekké alakítják.
Bjork and Berries Never Spring 50ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Björk and Berries Származási hely: Svédország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Lejárati dátum : A felbontástól számítva a csomagoláson jelzett időpontig Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.