Björk and Berries  Never Spring - Eau de Parfum Uniszex Illat

Björk and Berries Never Spring - Eau de Parfum Uniszex Illat

Björk and Berries White Forest - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 48750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
BB72669
A White Forest a svéd erdőkből merít ihletet, és a skandináv természet nyugodt és titokzatos auráját idézi. Aromás és fás illata felébreszti az érzékeket, és egy hófedte, fehér nyírfából és zöld fenyőből álló erdőbe varázsol minket. Ez az illat a természet esszenciáját ragadja meg a fekete ribizlit, citromot, ibolyát és gyöngyvirágot tartalmazó kompozícióval. A földes vetiver és a púderes-édes tonkabab teszi teljessé az illatot, megidézve a svéd erdők lelkét.Minden Eau de Parfum egy gondosan kidolgozott szövet taskában kerül forgalomba, amely ötvözi a praktikumot az esztétikummal. Ez a védőborítás átöleli az Eau de Parfumot, megőrizve annak minőségét és frissességét.
További Információ
MárkaBjörk and Berries
NemUnisex
AlapjegyCédrus fa, Tonka bab, Vetiver
SzívjegyGyöngyvirág, Ibolya
FejjegyBergamott, Fekete ribizli, Citrom
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Svédország állandóan változó évszakai és természetünk egyedisége inspirálta. A kulturális, természeti és mitikus csodákat kifinomult illatélményekké alakítják.
Bjork and Berries White Forest 50ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Björk and Berries Származási hely: Svédország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Lejárati dátum : A felbontástól számítva a csomagoláson jelzett időpontig Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.