Caron Santal Precioux - Eau de Parfum Uniszex Illat

Caron Santal Precioux - Eau de Parfum Uniszex Illat

Caron Rose Ebene - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 103350.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CAR62119
"Ellenállhatatlan kontrasztot teremtettem a rózsa friss, finom illata és a fekete kávé testes, enyhén füstös illata között." Jean JACQUES, a CARON házi parfümkészítője Ez a kreáció újra feltalálja a rózsát. Ebben az ámbrás, virágos, fás illatban a virágok királynője leengedi álarcát, hogy felfedje tüzes és erőteljes szívét! Parfümőrünk, Jean JACQUES ötlete az volt, hogy a természetes kávékivonat (CO2 extrakcióval nyert) intenzív, bőrös illatát a török rózsa esszencia finom virágos illatával kombinálja. A mi rózsánk, melyet egy csipetnyi kardamommal fokozunk, egy kontrasztos világot teremt; sötét, mégis pazar. A kávékivonat bőrharmónia, nyírfa és styrax kíséretében tökéletesen kiemeli a füstös jegyeket. Az illat nyomában a pacsuli és a vetiver esszenciái sötétítik a kompozíciót, mély fás alapot kölcsönözve neki. A fény és az árnyék illata.
További Információ
MárkaCaron
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Caron egy egyedülálló vízióból született. Ernest DALTROFF, egy kivételesen nyitott, korlátlan kíváncsisággal és kivételes érzékenységgel rendelkező emberé. Miután a virágok iránti szeretetének köszönhetően parfümkészítő lett, hagyta, hogy a világról szerzett tapasztalatai a lelkében lakozzanak. Ami Félicie WANPOUILLE-t illeti, rendkívüli intuícióval volt megáldva. Kettejük között kialakult a korszakuk ösztönös megértése. Merész és besorolhatatlan, titokzatos és forradalmi párosuk megtestesítette a stílusok konformizmusának elutasítását, amely a CARON illatok védjegyévé vált. Egy új duó A Caron víziója ma is utat nyit a nagyvonalú és egyedi kreációknak, amelyeket egy lenyűgöző tandem irányít: Ariane de ROTHSCHILD és Jean JACQUES. A nő tapasztalt üzletasszony és fáradhatatlan utazó, a férfi pedig energikus tervező, tehetséges parfümkészítő és zenefanatikus. Két szenvedélyes lélek, akik mindenre kíváncsiak és vadul függetlenek... Kettejük között véget nem érő kreatív párbeszéd fol
CARON ROSE EBENE EDP 100ml Unisex parfüm Gyártó: CARON Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.