Caron Tabac Noir - Eau de Parfum Uniszex Illat

Caron Tabac Noir - Eau de Parfum Uniszex Illat

Caron Rose Ebene - Eau de Parfum Uniszex Illat

Caron Rose Ebene - Eau de Parfum Uniszex Illat

Caron Santal Precioux - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 54600.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CAR62107
"A kivételesen jó minőségű szantálfa kiváló erejét a rózsa friss, ragyogó virágos leheletével burkoltam be." Jean JACQUES, a CARON házi parfümkészítője. A Santal Précieux egy virágos, fás illat, rendkívül jellegzetes identitással, mindenekelőtt az esszenciák illata. A CARON örökségéből inspirálódva, ritka és értékes esszenciák duóját tartalmazza, amelyek a CARON kedvencei. A luxus rózsa abszolút találkozik egy rendkívüli Fairtrade szantálfával. Az Ausztráliából és Új-Kaledóniából származó két kiváló szantálfa-esszencia kölcsönöz ennek az illatnak ultra-kortárs jelleget. A cistus labdanum ámbra jegyei által mérsékelt szantálfa a meleg tejes jegyeken keresztül tárja fel krémes arcát. A rózsa, amelyet az elemi és a rózsaszín bors fűszeres hangsúlyai erősítenek, friss, fénylő virágillatba burkol. Ebben a radikális kompozícióban a hagyományos szerepek felcserélődnek; a virág férfias, a fa pedig nőies lesz. A nemek folyékonysága a maga teljes pompájában. Ez a Santal Précieux a merészség és a kreativitás ékköve!
További Információ
MárkaCaron
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Caron egy egyedülálló vízióból született. Ernest DALTROFF, egy kivételesen nyitott, korlátlan kíváncsisággal és kivételes érzékenységgel rendelkező emberé. Miután a virágok iránti szeretetének köszönhetően parfümkészítő lett, hagyta, hogy a világról szerzett tapasztalatai a lelkében lakozzanak. Ami Félicie WANPOUILLE-t illeti, rendkívüli intuícióval volt megáldva. Kettejük között kialakult a korszakuk ösztönös megértése. Merész és besorolhatatlan, titokzatos és forradalmi párosuk megtestesítette a stílusok konformizmusának elutasítását, amely a CARON illatok védjegyévé vált. Egy új duó A Caron víziója ma is utat nyit a nagyvonalú és egyedi kreációknak, amelyeket egy lenyűgöző tandem irányít: Ariane de ROTHSCHILD és Jean JACQUES. A nő tapasztalt üzletasszony és fáradhatatlan utazó, a férfi pedig energikus tervező, tehetséges parfümkészítő és zenefanatikus. Két szenvedélyes lélek, akik mindenre kíváncsiak és vadul függetlenek... Kettejük között véget nem érő kreatív párbeszéd fol
CARON SANTAL PRECIOUX EDP 30ml Unisex parfüm Gyártó: CARON Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.