Caron Santal Precioux - Eau de Parfum Uniszex Illat

Caron Santal Precioux - Eau de Parfum Uniszex Illat

Caron Tabac Noir - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 103350.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CAR62116
"A mitikus Tabac Blond mézes-bőrös összhangját újra felidéztem, az indonéz pacsuli fás intenzitásával kombinálva." Jean JACQUES, a CARON házi parfümkészítője A kivételes összetevők szerelmesei nem fognak csalódni, hiszen ez a Tabac Noir eau de parfum nevetségesen fényűző - még számunkra is. Ez a megbabonázó és pazar orientális stílusú illat egyszerre erőteljes és érzéki. Bőrös és mézes, száraz széna jegyeivel, a balkáni dohány abszolút egy kivételesen összetett összetevő. Az összetettségéhez illően Jean JACQUES egy ritka, For Life tanúsítvánnyal rendelkező indonéz pacsuli esszenciát választott, amely a papirusz és a füstös cédrusfa melegségét sötét fás jegyekkel egészíti ki. A mézes akkord és a tonkabab abszolút kiemeli a Tabac abszolút szinte finom kerekségét. Ez a Tabac Noir egy ízletesen fényűző illat, amelyet szeretünk megosztani!
További Információ
MárkaCaron
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Caron egy egyedülálló vízióból született. Ernest DALTROFF, egy kivételesen nyitott, korlátlan kíváncsisággal és kivételes érzékenységgel rendelkező emberé. Miután a virágok iránti szeretetének köszönhetően parfümkészítő lett, hagyta, hogy a világról szerzett tapasztalatai a lelkében lakozzanak. Ami Félicie WANPOUILLE-t illeti, rendkívüli intuícióval volt megáldva. Kettejük között kialakult a korszakuk ösztönös megértése. Merész és besorolhatatlan, titokzatos és forradalmi párosuk megtestesítette a stílusok konformizmusának elutasítását, amely a CARON illatok védjegyévé vált. Egy új duó A Caron víziója ma is utat nyit a nagyvonalú és egyedi kreációknak, amelyeket egy lenyűgöző tandem irányít: Ariane de ROTHSCHILD és Jean JACQUES. A nő tapasztalt üzletasszony és fáradhatatlan utazó, a férfi pedig energikus tervező, tehetséges parfümkészítő és zenefanatikus. Két szenvedélyes lélek, akik mindenre kíváncsiak és vadul függetlenek... Kettejük között véget nem érő kreatív párbeszéd fol
CARON TABAC NOIR EDP 100ml Unisex parfüm Gyártó: CARON Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.