Casamorati Dolce Amalfi - Eau de Parfum Uniszex Illat

Casamorati Dolce Amalfi - Eau de Parfum Uniszex Illat

Casamorati Casamorati 1888 - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 105300.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CA16051
A sáfrány és a friss bors puha érintése a szegfű és a keleti misztikus királynő, az ylang-ylang éjszakai illatával. A rózsa és az ámbra árnyalataival az 1888 egy lenyűgöző klasszikus aurába burkolja Önt. A fényűző keleti témák titokzatos aurája emelkedik ki a fás jegyek és az ámbrából - elegánsan virágos, lágyan keleties, hívogató és álmodozó. Ez egy emlék a csodák letűnt tájairól, az extravagáns olasz parfümkészítés művészetébe öltöztetve. Időtlen vintage elegancia.
További Információ
MárkaCasamorati
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Casamorati a Xerjoff Group S.p.A. vintage parfümök kollekciója, amelyet az olasz parfümkészítés ősi művészete inspirált. A márka újraalkotja a Claudio Casamorati által a 19. században Olaszországban alapított dicsőséges parfümház történetét, azzal a szándékkal, hogy megőrizze a csillogó szecesszió történelmi és művészeti örökségét.
CASAMORATI Casamorati 1888 EDP 100ML Unisex parfüm Gyártó: Xerjoff group Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.