Casamorati Casamorati 1888 - Eau de Parfum Uniszex Illat

Casamorati Casamorati 1888 - Eau de Parfum Uniszex Illat

Casamorati Dolce Amalfi - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 42900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CA29381
Amalfi régi útjain romantikus illat árad, amely egy időtlen hely történeteit és emlékeit hordozza magában. A kaotikus és lenyűgöző Nápolytól délre, a szédítő és sziklás Amalfi-part már a római idők óta mágnesként vonzza a látogatókat. Az Amalfi-part a nagyszerű szépség és a megragadó dráma igéző kombinációja: a tengerparti hegyek meredek sziklák, festői városok és buja erdők lenyűgöző függőleges jelenetében merülnek a tengerbe. Amalfi régi útjain romantikus illat árad.
További Információ
MárkaCasamorati
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Casamorati a Xerjoff Group S.p.A. vintage parfümök kollekciója, amelyet az olasz parfümkészítés ősi művészete inspirált. A márka újraalkotja a Claudio Casamorati által a 19. században Olaszországban alapított dicsőséges parfümház történetét, azzal a szándékkal, hogy megőrizze a csillogó szecesszió történelmi és művészeti örökségét.
CASAMORATI Dolce Amalfi EDP 100ML Unisex parfüm Gyártó: Xerjoff group Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.