Creed Neroli Sauvage - Eau de Parfum Uniszex Illat

Creed Neroli Sauvage - Eau de Parfum Uniszex Illat

Creed Erolfa - Eau de Parfum Uniszex Illat

Creed Erolfa - Eau de Parfum Uniszex Illat

Creed Spice and Wood - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 159900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CR33910
A Spice and Wood egy fűszeres és fás illat férfiaknak és nőknek, az egyedülálló, dinasztikus Creed parfümmárka Royal Exclusives kollekciójából. Ezt az illatot Kleopátra és Marcus Antonius legendás szerelmi története ihlette, Európa és Kelet kultúrkincseit dicsőíti. Mesterien elkészített, egyszerre friss, fűszeres és fás. Az alma, a bergamott és a citrom élét adja ennek a kifinomult illatnak, míg az írisz, a gazdag cédrusfa, a tölgymoha és a tonkin pézsma jól illeszkedik a Spice and Wood nyers, férfias klasszikusához. Közkedvelt darab azok számára, akik exkluzív illatszekrényüket gazdagítani szeretnék.
További Információ
MárkaCreed
NemUnisex
AlapjegyCédrus fa, Írisz, Pézsma, Tölgymoha
SzívjegyAngyalgyökér, Nyír, Pimento, Rózsaszin bors, Vetiver
FejjegyAlma, Bergamott, Citrom
Illatfás, fuszeres
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Creed céget 1760-ban James Henry Creed alapította, és azóta is a család irányítja. A Creed története valóban egyedülálló. A márka több mint 250 éve készít különleges illatokat királyi családok és más, kifinomult ízlésű vásárlók számára. Az évek során a parfümház számos neves személyiségnek tervezett illatokat, köztük Viktória királynőnek, Ferenc József császárnak, Winston Churchillnek és John F. Kennedy elnöknek. Manapság a Creed leginkább klasszikus férfias illatairól ismert, amelyeket olyan hírességek kedvelnek, mint Robert De Niro vagy Sylvester Stallone. A Creed páratlan illatok örökségét hozta létre, amelyeket a parfümök szakértői és a minőség, a stílus csodálói is nagyra tartanak. Az évszázadok során a Creed család több mint 200 parfümöt alkotott, amelyek mindegyike egyedülálló kreatív szellemről tanúskodik, amely a tehetséggel együtt hét generáción keresztül apáról fiúra szállt.
Creed Spice and Wood 75ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Fontaine Limited Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.