Creed Sublime Vanille - Eau de Parfum Uniszex Illat

Creed Sublime Vanille - Eau de Parfum Uniszex Illat

Creed Spice and Wood - Eau de Parfum Uniszex Illat

Creed Spice and Wood - Eau de Parfum Uniszex Illat

Creed Neroli Sauvage - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 103350.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CR33893
A Neroli Sauvage-t mindenki szereti. Fényes, magabiztos és felemelő, minden korosztály számára alkalmas, laza és elegáns virágos-citrusos jegyeivel bájt és eleganciát kölcsönöz viselőjének. A Neroli Sauvage a neroli virágot ünnepli, melynek illata tele van örömmel és finomsággal. Az aromakompozíció citrusos fejében a grapefruit és a bergamott tónusai találhatók, míg a szívben a verbéna jegyei kiegészítik a nerolivirágot, az alapot pedig ámbra alkotja. Ezt az eau de parfumot különösen a citrusos és rendkívül univerzális illatokat kedvelő férfiak és nők fogják értékelni. Tetszeni fog azoknak, akik szeretik a kiváló, felemelő és mesterien megkomponált parfümöket, és természetesen mindenkinek, aki értékeli a minőséget és a luxust. A Neroli Sauvage egész évben alkalmas nappali és esti viseletre, de a legjobban a meleg napokon érvényesül. A boldogság elixírje, tele frissességgel és örömmel.
További Információ
MárkaCreed
NemUnisex
AlapjegyÁmbra
SzívjegyNarancs virágzás
FejjegyBergamott, Keserű narancs, Grapefruit, Citrom, Neroli, Vasfű
Illatcitrusos
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Creed céget 1760-ban James Henry Creed alapította, és azóta is a család irányítja. A Creed története valóban egyedülálló. A márka több mint 250 éve készít különleges illatokat királyi családok és más, kifinomult ízlésű vásárlók számára. Az évek során a parfümház számos neves személyiségnek tervezett illatokat, köztük Viktória királynőnek, Ferenc József császárnak, Winston Churchillnek és John F. Kennedy elnöknek. Manapság a Creed leginkább klasszikus férfias illatairól ismert, amelyeket olyan hírességek kedvelnek, mint Robert De Niro vagy Sylvester Stallone. A Creed páratlan illatok örökségét hozta létre, amelyeket a parfümök szakértői és a minőség, a stílus csodálói is nagyra tartanak. Az évszázadok során a Creed család több mint 200 parfümöt alkotott, amelyek mindegyike egyedülálló kreatív szellemről tanúskodik, amely a tehetséggel együtt hét generáción keresztül apáról fiúra szállt.
Creed Neroli Sauvage 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Fontaine Limited Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.