Creed Neroli Sauvage - Eau de Parfum Uniszex Illat

Creed Neroli Sauvage - Eau de Parfum Uniszex Illat

Creed Sublime Vanille - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 159900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CR33909
A Sublime Vanille egy keleti vanília illat férfiaknak és nőknek, az egyedülálló, dinasztikus Creed parfümmárka Royal Exclusives kollekciójából. Ez a kihívó illat a vanília orchidea előtt tisztelegve, a Les Royales Exclusives-ból származó bourbon vaníliát és tonkababot keveri, hogy lágy keleties csavart nyújtson a tonkin pézsma mély, érzéki alapjához. A stílusában dekadens Sublime Vanille kihozza viselője vonzerejét. Finoman keleties és lágyan gourmand illat, amely alkalmas a vaníliás parfümök vérbeli szerelmeseinek, valamint e különleges parfüm-összetevő új csodálóinak is. Ahogy a márka képviselői állítják, akik találkoznak a Sublime Vanille-vel, képtelenek ellenállni hipnotikus varázsának, és boldogan hódolnak mámorító dekadenciájának. A Creed Sublime Vanille illatkompozíciója az afrikai szigetekről származó vanília és a tonkabab jegyeivel nyílik meg a fejben. A szívben fehér bergamott és citrom található, az alapot pedig bergamott és a legdrágább vietnami pézsma (Tonkin pézsma) tónusai alkotják. Az összillat fantáziadúsan ötvözi a vaníliás, a citrusos és az aromás aspektusokat édes, púderes és balzsamos jegyekkel. A Creed Sublime Vanille-t különösen azok a férfiak és nők fogják értékelni, akik szeretik a keleti vaníliás illatokat. Tetszeni fog azoknak, akik szeretik a kiváló, mesterien megkomponált parfümöket, és természetesen mindenkinek, aki értékeli a minőséget és a luxust.
További Információ
MárkaCreed
NemUnisex
AlapjegyBergamott, Pézsma
SzívjegyBergamott, Citrom
FejjegyBourbon vanílla, Tonka bab
Illatkeleties
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Creed céget 1760-ban James Henry Creed alapította, és azóta is a család irányítja. A Creed története valóban egyedülálló. A márka több mint 250 éve készít különleges illatokat királyi családok és más, kifinomult ízlésű vásárlók számára. Az évek során a parfümház számos neves személyiségnek tervezett illatokat, köztük Viktória királynőnek, Ferenc József császárnak, Winston Churchillnek és John F. Kennedy elnöknek. Manapság a Creed leginkább klasszikus férfias illatairól ismert, amelyeket olyan hírességek kedvelnek, mint Robert De Niro vagy Sylvester Stallone. A Creed páratlan illatok örökségét hozta létre, amelyeket a parfümök szakértői és a minőség, a stílus csodálói is nagyra tartanak. Az évszázadok során a Creed család több mint 200 parfümöt alkotott, amelyek mindegyike egyedülálló kreatív szellemről tanúskodik, amely a tehetséggel együtt hét generáción keresztül apáról fiúra szállt.
Creed Sublime Vanille 75ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Fontaine Limited Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.