Editions de Parfums Frederic Malle Vetiver Extraordinaire - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Vetiver Extraordinaire - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Promise - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Promise - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle French Lover - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 76050.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
FM58526
A parfümről: Pierre Bourdon próbálkozásai egy új, növényi, állatias témához vezették őt. Ez a parfüm a férfi klasszikusok meghatározó tulajdonságaival rendelkezik. Egyfajta bőrfeltöltő, mivel a pacsuli, a tömjén, a famoha és a cédrus illata keveredik az ember természetes illatával. Ez a kellemes alap az angyalgyökér, a galbanum és a pimento masszív adagjának sarokköveként is szolgál. A French Lover egy drámai, szinte wagneri kompozíció, amely a könnyedén elegáns férfi visszafogott kifinomultságát fejezi ki. A parfümőrről: Pierre Bourdon politikatudományi diplomát szerzett, mielőtt irányt váltott és beiratkozott a grasse-i Roure Bertrand Dupont iskolába. Ezután a híres parfümkészítő, Edmond Roudnitska egyetlen pártfogoltja lett. Szakmai karrierje a párizsi Roure-nál kezdődött a 70-es évek végén. Az 1980-as években forradalmasította a parfümtrendeket a Davidoff számára készített "Cool Water" férfi illatával. Ma Bourdon-t generációja egyik leginnovatívabb parfümőrének tartják.
További Információ
MárkaEditions de Parfums Frederic Malle
NemFérfi
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Les Editions de Parfums Frédéric Malle 2000-ben született, Frédéric Malle azon elhatározásának eredményeként, hogy a parfümkészítés bajnoka legyen és visszanyerje régi dicsőségét. A világ legnagyobb parfümkészítőit művészetük csúcsára vezetve teljes alkotói szabadságot biztosít számukra, kivételes alapanyagokkal látja el őket, nem szab időbeli, költségvetési és marketing korlátokat. Frédéric Malle a parfümök világában született, és több mint harmincéves tapasztalattal rendelkezik, így ma a parfümkészítés legjelentősebb szakértője. Szokatlan és besorolhatatlan esztétaként lehetőséget kínál a művészeknek, hogy kitűnjenek önmagukból, bátorítja őket saját nyelvezetük kialakítására, és ünnepli kreativitásukat. Így születik meg minden egyes együttműködésből egy remekmű - egy olyan parfüm, amelynek alkotója elég büszke ahhoz, hogy saját nevével írja alá, most először. Ez az egyedülálló megközelítés a legkülönfélébb személyiségű parfümök eklektikus választékát eredményezi - egy olyan
FM FRENCH LOVER 50ML EDP Ferfi parfüm Gyártó: Frederic Malle Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.