Editions de Parfums Frederic Malle Iris Poudre - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Iris Poudre - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle French Lover - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle French Lover - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Vetiver Extraordinaire - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 25350.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
FM58501
A parfümről: A "Vetiver Extraordinaire" a vetiver túladagolásával (közel 25 százalék, háromszor annyi, mint más vetiveres parfümben) új lendületet adott ennek a klasszikus férfi illatkategóriának. Dominique Ropion itt a haiti vetiver új, keserűségétől megfosztott esszenciáját mutatja be, amelyet öt fás jegyzettel párosít, hogy az illat különböző aspektusait kihasználja. Az eredmény meglepően friss, ropogós és harmonikus. Egy alaposan kifényesített, szinte megtisztított illat, amely kifejezi a vetiver lényegét anélkül, hogy a könnyű utat követné. A parfümőrről: Dominique Ropion a legendás Roure Bertrand Dupont laboratóriumban tanult, mielőtt Jean-Louis Sieuzac-hoz, a parfümkészítés egyik legnagyobb technikusához ment dolgozni. Ma az IFF sztárparfümőrje. Ropion munkáját a precizitás és a szabadság keveréke teszi különlegessé, valamint az a törekvése, hogy új, harmonikus összhangokat hozzon létre olyan összetevők párosításával, amelyek szöges ellentétben állnak egymással. Dominique Ropion egy kalandor, aki átadja magát az ösztönöknek, ugyanakkor rendkívül szigorú minden egyes illatának végső formulázási fázisában.
További Információ
MárkaEditions de Parfums Frederic Malle
NemFérfi
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Les Editions de Parfums Frédéric Malle 2000-ben született, Frédéric Malle azon elhatározásának eredményeként, hogy a parfümkészítés bajnoka legyen és visszanyerje régi dicsőségét. A világ legnagyobb parfümkészítőit művészetük csúcsára vezetve teljes alkotói szabadságot biztosít számukra, kivételes alapanyagokkal látja el őket, nem szab időbeli, költségvetési és marketing korlátokat. Frédéric Malle a parfümök világában született, és több mint harmincéves tapasztalattal rendelkezik, így ma a parfümkészítés legjelentősebb szakértője. Szokatlan és besorolhatatlan esztétaként lehetőséget kínál a művészeknek, hogy kitűnjenek önmagukból, bátorítja őket saját nyelvezetük kialakítására, és ünnepli kreativitásukat. Így születik meg minden egyes együttműködésből egy remekmű - egy olyan parfüm, amelynek alkotója elég büszke ahhoz, hogy saját nevével írja alá, most először. Ez az egyedülálló megközelítés a legkülönfélébb személyiségű parfümök eklektikus választékát eredményezi - egy olyan
FM VETIVER EXTRAORDINAIRE 10ML EDP Ferfi parfüm Gyártó: Frederic Malle Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.