Editions de Parfums Frederic Malle L`Eau D`Hiver - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle L`Eau D`Hiver - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Vetiver Extraordinaire - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Vetiver Extraordinaire - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Iris Poudre - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 93600.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
FM58484
A parfümről: Az írisz kifejezi a nyers klasszikus szépséget. A tonkabab, a pézsma és a vanília lágyságot és melegséget kölcsönöz, míg a szantálfa és a vetiver alapillata dallamos rezonanciát kölcsönöz. A felhasznált nyersanyagok páratlan minősége és Pierre Bourdon szakértelme teszi az Iris Poudre-t olyan parfümmé, amely mindig fejlődik, és amelyet soha nem lehet megunni. Ha az Iris Poudre egy ruhadarab lenne, akkor egy kasmírpulóver lenne - klasszikus, de egyéni. Egy csodálatos virágos aldehides illat. A parfümőrről: Pierre Bourdon politikatudományi diplomát szerzett, mielőtt irányt váltott és beiratkozott a grasse-i Roure Bertrand Dupont iskolába. Ezután az elismert parfümkészítő, Edmond Roudnitska egyetlen pártfogoltja lett. Szakmai karrierje a párizsi Roure-nál kezdődött a 70-es évek végén. Az 1980-as években forradalmasította a parfümtrendeket a Davidoff számára készített "Cool Water" férfi illatával. Ma Bourdon-t generációja egyik leginnovatívabb parfümőrének tartják.
További Információ
MárkaEditions de Parfums Frederic Malle
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Les Editions de Parfums Frédéric Malle 2000-ben született, Frédéric Malle azon elhatározásának eredményeként, hogy a parfümkészítés bajnoka legyen és visszanyerje régi dicsőségét. A világ legnagyobb parfümkészítőit művészetük csúcsára vezetve teljes alkotói szabadságot biztosít számukra, kivételes alapanyagokkal látja el őket, nem szab időbeli, költségvetési és marketing korlátokat. Frédéric Malle a parfümök világában született, és több mint harmincéves tapasztalattal rendelkezik, így ma a parfümkészítés legjelentősebb szakértője. Szokatlan és besorolhatatlan esztétaként lehetőséget kínál a művészeknek, hogy kitűnjenek önmagukból, bátorítja őket saját nyelvezetük kialakítására, és ünnepli kreativitásukat. Így születik meg minden egyes együttműködésből egy remekmű - egy olyan parfüm, amelynek alkotója elég büszke ahhoz, hogy saját nevével írja alá, most először. Ez az egyedülálló megközelítés a legkülönfélébb személyiségű parfümök eklektikus választékát eredményezi - egy olyan
FM IRIS POUDRE 50ML EDP Női parfüm Gyártó: Frederic Malle Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.