Editions de Parfums Frederic Malle Bigarade Concentree - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Bigarade Concentree - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Iris Poudre - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Iris Poudre - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle L`Eau D`Hiver - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 22230.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
FM58513
A parfümről: Az illat teljesen egyedi, tiszta, ropogós, de ugyanakkor meleg. A megnyugvás végtelen forrása. A víz átlátszósága a fehér heliotróp, az írisz és a méz lágyságával kötődik össze az elképzelhető leggyengédebb kompozícióhoz. Jean-Claude Ellena az első Eau Chaude megalkotására vállalkozott és visszafogott, minimalista stílusát a hagyományos határokat is túllépte. Itt a illatspektrum két szélsőségét egy újfajta, lágy, törékeny illattá ötvözi. A parfümőrről: Jean-Claude Ellena grasse-i parfümkészítő családban született, és tizenévesen ismerkedett meg az illatfejlesztés művészetével. Autodidakta módon, alkotásait az "emlékezet költészeteként" határozza meg. A mindennapi illatok, a viaszos padló, a tiszta lepedő, a bőr, egy régi pulóver - ezek jelentik számára a legnagyobb inspirációt. Jean Claude Ellena soha nem emeli fel a hangját, bár hangosan és tisztán hallatszik. Aláírása egyszerű, minimalista és modern. Stílusát gyakran hasonlítják az akvarellhez vagy a kamarazenéhez.
További Információ
MárkaEditions de Parfums Frederic Malle
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Les Editions de Parfums Frédéric Malle 2000-ben született, Frédéric Malle azon elhatározásának eredményeként, hogy a parfümkészítés bajnoka legyen és visszanyerje régi dicsőségét. A világ legnagyobb parfümkészítőit művészetük csúcsára vezetve teljes alkotói szabadságot biztosít számukra, kivételes alapanyagokkal látja el őket, nem szab időbeli, költségvetési és marketing korlátokat. Frédéric Malle a parfümök világában született, és több mint harmincéves tapasztalattal rendelkezik, így ma a parfümkészítés legjelentősebb szakértője. Szokatlan és besorolhatatlan esztétaként lehetőséget kínál a művészeknek, hogy kitűnjenek önmagukból, bátorítja őket saját nyelvezetük kialakítására, és ünnepli kreativitásukat. Így születik meg minden egyes együttműködésből egy remekmű - egy olyan parfüm, amelynek alkotója elég büszke ahhoz, hogy saját nevével írja alá, most először. Ez az egyedülálló megközelítés a legkülönfélébb személyiségű parfümök eklektikus választékát eredményezi - egy olyan
FM L`EAU D`HIVER 10ML EDP Unisex parfüm Gyártó: Frederic Malle Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.