Editions de Parfums Frederic Malle Lipstick Rose - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Lipstick Rose - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle L`Eau D`Hiver - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle L`Eau D`Hiver - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Bigarade Concentree - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 76050.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
FM58495
A parfümről: Jean-Claude Ellena eredeti alkotását az Eau de Cologne-ra jellemző könnyedség, átláthatóság és frissesség jellemzi, melyet egy keserű narancs esszenciával egészít ki. Az egyedülálló kesernyés frissességre épülő illatot a citrusos jegyek többlete, egy csipetnyi rózsa és a szénából és cédrusból álló fás alap erősíti meg. A Cologne Bigarade-nál parfümösebb Bigarade Concentrée tartós természetes frissességet áraszt. A parfümőrről: Jean-Claude Ellena egy grasse-i parfümkészítő családban született, és tizenévesen ismerkedett meg az illatok kifejlesztésének művészetével. Autodidakta módon, alkotásait az "emlékezet költészeteként" határozza meg. A mindennapi illatok; viaszos padló, tiszta lepedő, bőr, egy régi pulóver - jelentik számára a legnagyobb inspirációt. Jean Claude Ellena soha nem emeli fel a hangját, bár hangosan és tisztán hallatszik. Aláírása egyszerű, minimalista és modern. Stílusát gyakran hasonlítják az akvarellhez vagy a kamarazenéhez.
További Információ
MárkaEditions de Parfums Frederic Malle
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Les Editions de Parfums Frédéric Malle 2000-ben született, Frédéric Malle azon elhatározásának eredményeként, hogy a parfümkészítés bajnoka legyen és visszanyerje régi dicsőségét. A világ legnagyobb parfümkészítőit művészetük csúcsára vezetve teljes alkotói szabadságot biztosít számukra, kivételes alapanyagokkal látja el őket, nem szab időbeli, költségvetési és marketing korlátokat. Frédéric Malle a parfümök világában született, és több mint harmincéves tapasztalattal rendelkezik, így ma a parfümkészítés legjelentősebb szakértője. Szokatlan és besorolhatatlan esztétaként lehetőséget kínál a művészeknek, hogy kitűnjenek önmagukból, bátorítja őket saját nyelvezetük kialakítására, és ünnepli kreativitásukat. Így születik meg minden egyes együttműködésből egy remekmű - egy olyan parfüm, amelynek alkotója elég büszke ahhoz, hogy saját nevével írja alá, most először. Ez az egyedülálló megközelítés a legkülönfélébb személyiségű parfümök eklektikus választékát eredményezi - egy olyan
FM BIGARADE CONCENTREE 50ML EDP Unisex parfüm Gyártó: Frederic Malle Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.