Editions de Parfums Frederic Malle Promise Hair Mist - Uniszex Haj Parfüm

Editions de Parfums Frederic Malle Promise Hair Mist - Uniszex Haj Parfüm

Editions de Parfums Frederic Malle Bigarade Concentree - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Bigarade Concentree - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Lipstick Rose - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 76050.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
FM58465
A parfümről: Ralf Schwieger az édesanyja rúzsának különleges illatától ihletve alkotta meg a Lipstick Rose parfümöt, amelyet akkor érzett, amikor megcsókolta őt. A parfüm egyszerre visszatekintő és a hollywoodi csillogás modern felfogása, a Lipstick Rose rózsával és ibolyával ízesített cukorkaillatával úgy mosolyog rád, mint egy csipetnyi rúzs. Egy csábító nőt testesít meg, félig Gilda, félig társasági hölgy. A grapefruit és az ibolya fokozza az illat rózsás jegyeit. A hátteret pézsma és vanília adja egy csipetnyi vetiverrel és borostyánnal. Az elbűvölő nőiesség látomása. A parfümőrről: Ralph Schwieger Németországban született, gyermekkori emlékei az erdők, a moha és a fa illatát hordozzák. A vegyész végzettségű férfi harmincéves korában csatlakozott a Roure Bertrand Dupont-hoz. Már akkor is erős technikai képességei lehetővé tették számára, hogy elképzeléseit átültesse kompozícióiba. Szakmájáról úgy beszél, mint egy építőjátékról, amely részben szellemi, részben intuitív, egy olyan játék, amely egy intellektuális és gondolati fázissal kezdődik, amelyet hosszú, érzéki, szinte tapintásos kutatás követ. Nagyon strukturált írása és a vágya, hogy a megszokottól eltérő parfümöket komponáljon, szokatlan személyiséget kölcsönöz munkáinak.
További Információ
MárkaEditions de Parfums Frederic Malle
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Les Editions de Parfums Frédéric Malle 2000-ben született, Frédéric Malle azon elhatározásának eredményeként, hogy a parfümkészítés bajnoka legyen és visszanyerje régi dicsőségét. A világ legnagyobb parfümkészítőit művészetük csúcsára vezetve teljes alkotói szabadságot biztosít számukra, kivételes alapanyagokkal látja el őket, nem szab időbeli, költségvetési és marketing korlátokat. Frédéric Malle a parfümök világában született, és több mint harmincéves tapasztalattal rendelkezik, így ma a parfümkészítés legjelentősebb szakértője. Szokatlan és besorolhatatlan esztétaként lehetőséget kínál a művészeknek, hogy kitűnjenek önmagukból, bátorítja őket saját nyelvezetük kialakítására, és ünnepli kreativitásukat. Így születik meg minden egyes együttműködésből egy remekmű - egy olyan parfüm, amelynek alkotója elég büszke ahhoz, hogy saját nevével írja alá, most először. Ez az egyedülálló megközelítés a legkülönfélébb személyiségű parfümök eklektikus választékát eredményezi - egy olyan
FM LIPSTICK ROSE 50ML EDP Női parfüm Gyártó: Frederic Malle Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.